Redactie
Redactie Eropuit 4 jul 2014

De beste strandtenten voor met de kinderen

Blijf je deze zomer in Nederland en wil je toch nog een beetje dat ‘zon, zee, strand’-gevoel meepakken? Als het zonnetje schijnt is het ook aan de Nederlandse kust natuurlijk prima vertoeven. En wat is er fijner dan na zo’n dagje bij een strandtent neerploffen, een koud drankje te bestellen en je kinderen een eindje verderop zien spelen? Bij deze kindvriendelijke strandpaviljoens doe je precies dat:

Plazand – Zandvoort

Buiten een groot speeltoestel, binnen een speciaal ingerichte kinderhoek en in de zomer zelfs dansles voor peuters. Bij Plazand is er genoeg te beleven voor de kleintjes. En met de speciale wijnbar buiten is het er voor ouders ook niet verkeerd.

Zout – Zandvoort

Terwijl de kids smullen van kinderklassiekers (kipnuggets, frietjes en vlees met groenten) of buiten op de trampoline springen eet je bij Zout een heerlijk driegangenmenu.

Rapa Nui – Zandvoort

Rapa Nui is precies wat je je bij een strandtent voorstelt: grote loungebedden en een fijn muziekje op de achtergrond. In augustus starten de Rapido jamsessies, waarbij eerder onder andere Selah Sue, Alain Clark en Stevie Ann acte de présence gaven.

Bora Bora – Scheveningen

Bij BoraBora is de sfeer ongedwongen en zelfs een tikkeltje tropisch: hét recept voor een vakantiegevoel. En ook de uitgebreide kindermenukaart van deze bontgekleurde strandtent is fijn!

Parnassia aan Zee – Overveen / Bloemendaal

In het Nationaal Park De Kennemerduinen ligt strandpaviljoen Parnassia aan Zee, dat met een eigen klimtoestel en oneindig grote zandbak een waar speelparadijs is voor kinderen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
De beste strandtenten voor met de kinderen
Sluiten