De eerste reactie van deze bruidegom op zijn bruid is echt genieten

Toen bruidegom Conner Courtney zijn bruid Hannah voor het eerst in haar trouwjurk zag, werd hij overmand door emoties. Hij was zó gelukkig dat de tranen over zijn wangen biggelden.

De bruidegom vertelde aan de Huffington Post: ‘Normaal gesproken heb ik mijn emoties altijd onder controle, maar toen ik Hannah zag met haar prachtige glimlach kon ik het niet meer droog houden. Ik moest zelfs omdraaien en even op adem komen toen de muziek startte, omdat ik anders helemaal mijn emoties niet meer de baas kon blijven. Toen ze even later vlak naast me stond, was ik de gelukkigste man van de wereld.’

Wij zouden het ook helemaal niet erg vinden als onze man zo zou staan te snikken.

Het bruidspaar zag er prachtig uit.

Deze spontane trouwfoto’s zijn echt genieten!

Reageer op artikel:
De eerste reactie van deze bruidegom op zijn bruid is echt genieten
Sluiten