Kirsten Athmer
Kirsten Athmer Kids 23 jun 2016

De fotografie-skills van deze 9-jarige zijn jaloersmakend

De 9-jarige Regina Willies treedt in haar vaders voetsporen! Vader Kevin, die zelf fotograaf is, merkte op dat zijn dochter al op jonge leeftijd ge├»nteresseerd was in fotografie. Onlangs mocht de talentvolle dame voor het eerst een reeks trouwfoto’s schieten.

Regina mocht mee als ‘second shooter’ bij een bruiloft van vrienden. Op de dag zelf liet Kevin zijn dochter heerlijk haar gang gaan. Het resultaat? See for yourself:

Bron:

Kevin zegt op zijn blog: ‘Ik pleit niet voor kinderarbeid en ik zou nooit op het idee gekomen zijn om Regina een bruiloft te laten fotograferen. Maar het was het verzoek van de bruid en bruidegom, die goede vrienden van ons zijn. Ze waren erg onder de indruk van eerdere foto’s die ze van haar gezien hadden.’

Regina kwam zelf op het idee om de hakken van de bruid op deze manier te fotograferen. Haar vader was vooral ook onder de indruk van deze foto:

De talenten van Regina werden al eerder opgemerkt. Op haar zevende (!) maakte ze deze foto voor een cameratas-merk:

En onderstaande foto belandde in het Amerikaanse fotografie-magazine PetaPixel. De foto had Regina gemaakt (en bedacht) toen ze mee was naar een photoshoot die haar vader had met een komediant. Dit beeld werd verkozen boven alle foto’s van haar vader.

Familie ding

Dat de liefde voor fotografie in de familie zit, moge duidelijk zijn. Ook het 6-jarige zusje van Regina, Alba, is nu al helemaal gek van fotograferen en kwam onlangs met de vraag: ‘wanneer mag ik trouwfoto’s maken?’ op de proppen. ‘Dat mijn dochters en ik dezelfde passie delen, maakt mij de meest trotse vader op aarde. Of ze er nu voor kiezen om professionals te worden of nie. Zolang ze maar blijven genieten van fotografie, zal ik ze blijven helpen en steunen zoveel als ik kan,’ aldus de vader.

Dit is ook gaaf! Fotografe gebruikt drones om adembenemende trouwfoto’s te maken >

Reageer op artikel:
De fotografie-skills van deze 9-jarige zijn jaloersmakend
Sluiten