Anne Broekman
Anne Broekman Persoonlijk 21 sep 2017
Leestijd: 2 minuten

De fotoshoot van dit stelletje heeft een heel belangrijke boodschap

Nadat Stephanie en Arryn zich verloofden, besloten ze een mooie fotoshoot aan dit heugelijke feit te wijden. Deze foto’s gingen totaal onverwacht viraal, dankzij de krachtige boodschap die erin verscholen zit.

Vol lof

Het was wel even spannend, toen Stephanie topless ging voor de fotoshoot. Maar het resultaat van de foto’s mocht er zijn, en het stel was er blij mee. Daarmee was de kous af, zou je denken. Maar nadat de fotograaf, Bria Terry van Wolf & Rose Photography, de plaatjes op Facebook plaatste, gingen deze ineens snoeihard het internet over. Mensen reageren vol lof en prijzen de overduidelijke aantrekkingskracht tussen het verliefde stel. De teller staat inmiddels op 61K likes.

Een eye-opener

Voor Stephanie hadden de shoot en de daarop volgende reacties een gunstig effect: ze deden wonderen voor haar zelfvertrouwen. Ze vertelt aan Huffington Post: ‘Eerlijk gezegd heb ik me nog nooit zo aantrekkelijk gevoeld. Ik was zenuwachtig voor het resultaat, wist niet wat ik kon verwachten. Maar toen ik het album zag, was ik in shock. Ik zie er zo verliefd en zelfverzekerd uit. Iedereen zou zichzelf op die manier moeten zien. Het is echt een eye-opener.’

Geen platte buik

De shoot gaf Stephanie een welkome boost. Vroeger zat ze lang niet altijd lekker in haar vel: ‘Ik weet nog dat ik op school zat en in de spiegel keek, en me afvroeg waarom mijn buik niet was zoals die zou ‘moeten’ zijn. Maar door de jaren heen heb ik geaccepteerd dat ik altijd als plussize beschouwd zal worden. Ik hou mijn hoofd omhoog en schaam me niet voor mezelf.’

Echte liefde

Het Texaanse stelletje is van plan om in februari 2019 te trouwen. De liefde van Arryn heeft Stephanie ook een goed gevoel gegeven over zichzelf: ‘Nog nooit heeft hij me onzeker doen voelen over mezelf. Voor hem maakt het niet uit of ik een week mijn haren niet heb gewassen, of een maand mijn benen niet heb geschoren. Hij houdt van mij om wie ik ben, en om de persoon die hij voor mij wil zijn. Hij heeft me altijd gezegd dat het hem niet uitmaakt hoe ik eruit zie, dat ik hoe dan ook mooi ben.’ En dat noemen we nou echte liefde.

Doe ons zo’n vent: man doet Ryan Gosling fotoshoot voor zijn vrouw en het is briljant!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
De fotoshoot van dit stelletje heeft een heel belangrijke boodschap
Sluiten