Misdadig goed. Hier kijk je de gaafste misdaadseries wanneer jij wil

Liggen je eigen boeven eindelijk in bed? Dan is er niets lekkerder dan even ontspannen – met of zonder je wederhelft – met een paar uurtjes crime series kijken. En hoe lekker is het als je dit on demand kunt doen? Dit zijn vijf favoriete misdaadseries die je gratis kunt zien.

Dit zijn 5 onweerstaanbare misdaadseries die je nu in één keer kunt kijken:

1. Secrets & Lies

Een prima serie om lekker in de wereld van moord, spanning en een herkenbaar thema te komen. Klinkende namen als Juliette Lewis (remember Natural Born Killers?) en Ryan Philippe dragen het eerste seizoen. Het draait om de moord op een 6-jarig jongetje in een buitenwijk, die ontdekt wordt door Ben Crawford (Ryan Phillippe). Detective Andrea Cornell (Juliette Lewis) krijgt de taak om de zaak op te lossen en Ben blijkt de hoofdverdachte te zijn…

2. Castle seizoen 1 t/m 8

We schreven er al eerder over. Castle is een heerlijke serie. Niet gek dus dat er maar liefst 8 seizoenen zijn verschenen. De stijl? Pak de morbide fascinatie voor crime van een CSI, mix dat met de literaire humor van een golden oldie als Murder She Wrote en voeg daar een flinke vleug romantische spanning zoals in The Good Wife aan toe en je hebt een verrassende hit te pakken.

3. Quantico seizoen 1 en 2

Extra spanning gegarandeerd als het thema actueel is zoals bij Quantico. In deze thrillerserie draait het om een groep FBI-nieuwelingen die getraind worden om de beste FBI-agenten te worden. Niemand vermoedt dan ook dat er zich onder hen een terrorist bevindt die een grote aanval op New York beraamt.

4. Criminal Minds seizoen 1 t/m 12

‘Twaalf seizoenen?!’, zul je denken. ‘Is dat niet een lange zit?’ Nee dus. Criminal Minds is een van de populairste series in de historie van crime series. En dat komt doordat deze psychologische thriller je aandacht er volledig bijhoudt. In plaats van op de misdaad te focussen, draait het om de misdadigers en de cast is – hoewel wisselend in het verloop van de serie – steengoed. Aanrader!

5. Criminal Minds: Beyond Borders seizoen 1

In deze spin-off van Criminal Minds gaat het om het team ‘Beyond Borders’ dat – jawel – buiten de grenzen van de VS opereert. FBI-agent Jack Garrett (gespeeld door CSI-acteur Gary Sinise) en zijn unit lossen zaken op waarin Amerikanen betrokken zijn bij misdaden en gevaren in den vreemde.

Waar kijk je die misdaadseries dan?

Bij ABC Studios on Demand. Via Movies en Series XL bij Ziggo, Videoland en het Pluspakket van KPN. Dikke kans dat deze onweerstaanbare misdaadseries dus al in jouw tv-pakket zitten!

In samenwerking met ABC on Demand

Reageer op artikel:
Misdadig goed. Hier kijk je de gaafste misdaadseries wanneer jij wil
Sluiten