De gekste dingen die kinderen online kochten. En hun ouders hadden geen idee…

Als kinderen het geld en de mogelijkheid hadden om online alles te kopen wat ze wilden, wat zou dat dan zijn? Met de smartphones van tegenwoordig is dat tegenwoordig een stuk gemakkelijker (helaas) en dus gebeurt dit soms ‘per ongeluk’. Mama logt in om pizza te bestellen, zoontje koopt de volgende dag acht pizza’s. Oeps! 

Acht extra large pizza’s, mét extra kaas

Rochelle: ‘Ik dacht dat het handig was om een app te gebruiken die mijn inloggegevens zou onthouden, vooral als ik te druk was om te koken. Ik gok dat mijn zoontje van 7 dat ook een goed idee vond, want hij vond het nodig om niet één, niet drie, maar acht (!) extra grote kaaspizza’s te bestellen terwijl hij een spelletje op mijn telefoon speelde. Ik wist niet was ik moest doen toen de bezorger voor de deur stond – ik dacht dat híj een vergissing gemaakt had!’

Tickets naar Disney on Ice

Gwen: ‘Ik had ruzie met mijn 9-jarige dochtertje. Ze mocht absoluut niet naar Disney On Ice vanwege haar gedrag (ze was echt een kreng op dat moment). Toen besloot ze om ‘per ongeluk’ vier tickets voor de volgende show te kopen. Het ergste was nog dat het niet eens dichtbij was. Ik ben er nog steeds boos over.’

Nee schat, ik lieg écht niet!

Karlie: ‘Mijn man en ik hadden een oververhitte discussie omdat ik dacht dat hij een motor achter mijn rug om gekocht had. Kleine pakketjes met motoronderdelen werden namelijk bij ons thuis bezorgd. Ik heb ervoor gezorgd dat hij op de bank sliep omdat hij tegen me loog, maar het bleek dus dat hij dat niet deed. Onze lieve dochter van twee had zich uitgeleefd op Amazon.’

Speelgoed voor mama

Shanna: ‘Kijk, ik speelde er al een tijdje mee om mijn niet-bestaande seksleven een boos te geven, maar ik durfde het nooit te bestellen. Mijn dochtertje van 3 moet op de een of andere manier in mijn zoekgeschiedenis gekeken hebben. Drie keer raden wat er een week later op de deurmat lag. Jup, een vibrator.’

LEES OOK: Oh yes! Wij vrouwen krijgen steeds vaker een orgasme

En ze vond Candy Crush niet eens leuk…

Anne: ‘Ik denk dat ik Candy Crush twee keer in m’n leven gespeeld had, maar heb er nooit meer aan gedacht. Stom dat ik het niet van mijn telefoon gehaald heb. Ik ben nu de trotse eigenaar van een bundel van 60 dollar aan Candy Crush items. Zes-tig dollar.’

Sla… Heel veel sla

Ryelin: ‘Mijn achtjarige dacht dat het grappig zou zijn om zes volle tassen met sla te kopen op mijn supermarkt-app. Kijk, gelukkig kost sla niet zo veel, maar ik hoefde in ieder geval de weken daarna geen sla meer te kopen. Salades, groentewraps.. ik denk dat mijn zoon nog wel een tweede keer nadenkt voordat ‘ie dat weer doet. Hij moest die weken ál zijn groenten opeten.’

LEES OOK: Knagen maar! Eet je tanden wit met deze 4 soorten groenten en fruit

Personal Training Pakket

Priscilla: ‘Ken je die apps van de sportschool waar je je op kunt geven als je meedoet met een groepsles bij de sportschool? Ik heb er zo eentje, en mijn zoontje moet gedacht hebben dat het cool was om me bij wat Personal Trainingsessies op te geven. En nee, die zijn niet goedkoop.’

Een online donatie aan het goede doel

Sherine: ‘Van alle dingen die mijn zoon per ongeluk online zou kunnen kopen, werd het een donatie aan het goede doel. Ik weet nog steeds niet hoe hij het gedaan heeft, maar ik had gewild dat hij iets meer dan 3 euro en 16 cent gedoneerd had. De donatie staat namelijk op mijn naam. Een donatie van 3,16 komt wel extreem gierig over. Maar het is de gedachte die telt, toch?’

Heeft jouw kind wel eens zoiets met je uitgehaald? Deel het met ons op Facebook!

In sommige gevallen hopen we dat het gewoon een gevalletje zwangerschapsdementie was. Welke bizarre dingen deed jij in die tijd?

the stir

Reageer op artikel:
De gekste dingen die kinderen online kochten. En hun ouders hadden geen idee…
Sluiten