De haren van je 6-jarige dochtertje blauw verven: deze moeder deed het

De zesjarige Lyra Thomaston wist het zeker: ze wilde haar donkerblonde haar verruilen voor unicorn hair. Zo geschiedde, het kleine meisje loopt nu rond met blauwpaarse lokken.

‘Ik wilde het donkerblonde niet meer, dus ik besloot om het te kleuren,’ vertelt het zesjarige meisje in een video van Inside Edition. Lyra heeft het in ieder geval niet van een vreemde: haar moeder Maya is een kapster, gespecialiseerd in kleurrijke kapsels. De blauwpaarse appel valt dus zeker niet ver van de boom in dit geval.

Eenhoornhaar

Lyra’s moeder is ervan overtuigd dat Lyra uit haar schulp gekropen is sinds de eenhoornlokken op haar schouders vallen. ‘Ze vindt het leuk om met iedereen die ze ziet over haar haar te praten. Het laat haar stralen,’ vertelt ze trots. En dat is te zien op deze foto’s!

Doen wat je zelf wilt

Haar in alle kleuren van de regenboog

Akkoord van Lyra’s school

Vantevoren heeft moeder Maya wel even bij de school aangeklopt om te vragen of ze deze coupe oké vonden. Toen er een akkoord gegeven werd, kon Lyra niet wachten tot ze in de kappersstoel mocht kruipen.

Galaxy

Een paar dagen geleden besloot Lyra om haar haar af te knippen, en dit te doneren aan het goede doel. Dit kon natuurlijk niet zonder nieuw kleurtje: Lyra heeft nu blauwpaars galaxy haar. We moeten toegeven dat het haar fantastisch staat.

LEES OOK: Moeder maakt dagelijks (!) de meest ingewikkelde vlechten bij haar dochter

Heeft jouw kind geen eenhoornlokken, maar krullen? 7 manieren om die krullenbos de baas te blijven

Reageer op artikel:
De haren van je 6-jarige dochtertje blauw verven: deze moeder deed het
Sluiten