Eva Dusch
Eva Dusch Kids 20 jun 2016

De hilarische ‘Cheerio Challenge’ houdt vaders over de hele wereld bezig

Vaders zijn geen moeders. En als dat ergens door wordt gekenmerkt is het wel de stupide acties (oké, eigenlijk dus heel grappig) die ze uithalen wanneer de kat van huis is. Zoals de ‘Cheerio Challenge‘ die nu viraal gaat over het hele web. Je zal het maar bedacht hebben.

Geen idee waar we het over hebben? Het zit zo: welke vader de meeste ontbijtgranen op het hoofd van zijn slapende kind kan stapelen wint. Er zijn zelfs bonuspunten te verdienen wanneer je erin slaagt om de ontbijtgranen op de neus van je kleine te plaatsen. En ja, vele competitieve (en verveelde) vaders laten zich dit geen twee keer zeggen en gaan graag deze uitdaging aan. Het spel is aangezwengeld door de Facebookpagina Life of Dad waarop vele foto’s worden gedeeld van slapende baby’s met hele torens op hun hoofd.

Wereldwijde wedstrijd

Bedenker van het spel is Patrick Quinn, oprichter van de site, toen hij tijdens een sportwedstrijd met een slapende baby in zijn armen zat. Hij stapelde vervolgens vijf cheerios op de neus van zijn baby en voilà: een internetsensatie was geboren. Voordat hij het wist deden talloze vaders wereldwijd via Twitter mee aan de uitdaging onder de naam #CheerioChallenge. En zijn er geen ontbijtgranen voor handen, dan wordt er doodleuk overgeschakeld op crackers of zelfs pannenkoeken. Het moet niet gekker worden. Het record lag tot voor kort op 16 cheerios. Maar inmiddels is er een nieuwe winnaar…

Durven jullie papa’s het ook aan? Deel het op onze Facebook!

Kom maar door met de complimentjes: 13 mannen die bewijzen dat er niks mannelijker is dan het vaderschap>

Reageer op artikel:
De hilarische ‘Cheerio Challenge’ houdt vaders over de hele wereld bezig
Sluiten