Zó lang duurt de ideale vrijpartij volgens vrouwen

Op de een of andere manier heerst onder veel mannen het idee dat de gemiddelde vrijpartij uren moet duren. De meeste van ons zitten daar volgens onderzoek echter helemaal niet op te wachten. En daar blijken mannen en vrouwen ook nog eens verrassend gelijkgestemd in. 

25 minuten

Om voor eens en altijd alle misverstanden en verkeerde aannames uit de wereld te helpen: de ideale vrijpartij duurt volgens vrouwen 25 minuten. En dat komt goed uit, want volgens datingwebsite Saucy Dates denken mannen er net zo over.

16 minuten

Als je echt een timer ernaast wil leggen: vrouwen bedrijven liefst 25 minuten en 51 seconden de liefde terwijl dat voor mannen 25 minuten en 43 seconden is. Die paar extra seconden zingen we wel uit, ware het niet dat het in de praktijk er vaak toch net anders aan toegaat. Uit hetzelfde onderzoek blijkt namelijk dat de gemiddelde vrijpartij 16 minuten duurt.

Amerikaan

Als je het wil rekken, kun je het best tussen de lakens duiken met een Amerikaan. Die krikken het gemiddelde iets op door het 17 minuten en 5 seconden vol te houden. Bij de Britten is dat 16 minuten en 58 seconden. Wij zijn vooral benieuwd welke arme ziel ernaast stond om dit exact te klokken…

Ook goed om te weten: mannen beleven in hun dertiger jaren hun seksuele hoogtepunt. Tenminste, wanneer het aankomt op hoe lang ze het volhouden. Doe verder met die informatie wat je wil. 😉

Oppassen geblazen: dit standje is het gevaarlijkst tijdens de seks.

My Domaine

Reageer op artikel:
Zó lang duurt de ideale vrijpartij volgens vrouwen
Sluiten