Eva Dusch
Eva Dusch Lifestyle 24 mrt 2016

De interieurcollectie van Hay x COS beantwoordt je lentekriebels

Het gebeurt niet zelden dat het in maart al kriebelt om ons interieur een lente-makeover te geven. Denk lichtere stofjes en frisse kleuren. Herkenbaar? Laten we dan maar gelijk beginnen bij de nieuwe lentecollectie van het Scandinavische onderonsje tussen HAY en COS.

De samenwerking tussen de twee Scandivanische merken is geen nieuws meer. Vorig jaar september brachten het Deense meubelmerk Hay en het modemerk Cos (zusje van H&M) een eerste interieurcollectie uit en die was louter succesvol.

Wat kunnen we dit keer verwachten? Vele hebberigmakende accessoires en meubels in frisse en poederachtige kleuren als groen, blauw en roze, in de mix met natuurlijke materialen als hout en kurk. En natuurlijk allemaal voorzien van het strakke, minimalistische karakter waar we de Zweden zo om roemen. Perfect om je huis een lentegloed te geven. Afijn, laat de beelden voor zich spreken, dan schrijft dat wensenlijstje zich als vanzelf.

Bron: COS

A hand-chosen edit for the home; shop our new COS × HAY spring collection online and at our London High Street Kensington, Vienna Neubaugasse and Gothenburg stores. #COSxHAY

A photo posted by COSstores (@cosstores) on

Poederroze is dé kleur voor deze lente en zomer. En dit is het bewijs dat een beetje roze in je interieur helemaal niet zoetsappig is>

Tactile finishes and soft shades… Link in bio #COSxHAY

A photo posted by COSstores (@cosstores) on

Geen COS-store in jou woonplaats te vinden? Gelukkig kun je alles ook online shoppen.

7x stijlvolle illustraties voor thuis aan de muur>

Reageer op artikel:
De interieurcollectie van Hay x COS beantwoordt je lentekriebels
Sluiten