Redactie
Redactie Lifestyle 21 september 2014

Dé interieurtrends voor komende herfst/winter

Als de zomer straks voorbij is, zitten we weer heel wat uurtjes binnen. Een beetje extra wooncomfort kan dan geen kwaad, dus wij blikken alvast voorruit op de hotste woontrends voor 2015. Laat je inspireren en wie weet zie je genoeg reden voor een echte make-over!

Trend 1: Harmonieuze pastels met metallic details

Deze trend draait om comfort en harmonie. Het kleurenpallet is niet uitgesproken, maar wel gevarieerd. Oud roze, grijs en warme houten elementen gaan uitstekend samen en zorgen voor een knusse uitstraling. Met een vleugje metallic breng je de romantische sfeer naar de heden.

Trend 2: Staalblauw Mykonos

Deze trend is gebaseerd op de kleuren van de Griekse vlag: wit en staalblauw. Waan jezelf op een prachtig Grieks eiland door je muren of accessoires in een uitgesproken kleur te kiezen. Met witte lampenkampen, kussens of kunstwerken maak je het geheel helemaal af.

Trend 3: Botanische weelde

Deze trend is gebaseerd op botanische illustraties uit de achttiende eeuw. De tekeningen gaan we veelal terugzien op posters, maar ook een hip tropisch behang is geen uitzondering. Een paar echte planten zijn uiteraard ook welkom, net als houten en olijfgroene accessoires.

Ben je op zoek naar nog meer interieurinspiratie? Wat dacht je van de hippe ombré-trend voor in huis?

Reageer op artikel:
Dé interieurtrends voor komende herfst/winter
Sluiten