De kerstman bestaat! Althans, met deze hilarische apps

Kerst is voor velen natuurlijk niet compleet zonder cadeautjes. Het is erg Amerikaans om te doen alsof de Kerstman echt bestaat, maar hoe leuk is het om gewoon even net te doen of hij écht bij jullie thuis is geweest om cadeautjes onder de boom te leggen? Wij vonden twee apps waarmee het kan.

Het is supergrappig om je kinderen op Eerste Kerstdag te verrassen met het bewijs dat de Kerstman langs is geweest bij jullie thuis. Met de app Capture The Magic maak je een foto van de ruimte waarvan jij denkt dat het leuk is dat de Kerstman daar geweest is (bijvoorbeeld bij de kerstboom of de openhaard). Daarna voeg je heel handig een Kerstman in de foto. Net echt! Daarnaast kun je de ruimte nog aankleden met kerstaccessoires en slingers. Mocht je ‘m niet willen downloaden, er is ook een web-app beschikbaar zodat je je foto’s op de computer kunt bewerken.

LEES OOK: Dit is de schattigste reactie op de kerstman ooit

Betrapt!

Met een andere app, I Caught Santa, doe je dus nét of je de Kerstman in jullie huis hebt betrapt. Werkt precies hetzelfde als Capture The Magic, maar dan met verschrikt gezicht van Vader Kerst. Als Kerstmis voorbij is, kun je ook nog kiezen uit de Tandenfee of de paashaas. Te gek, toch? Beiden apps kun je voor zowel je iPhone, als een ander toestel downloaden via jouw appstore. Willen we volgend jaar ook in een Sinterklaas-variant!

Say Christmas! Deze familie neemt al 50 jaar dezelfde foto met de Kerstman

Reageer op artikel:
De kerstman bestaat! Althans, met deze hilarische apps
Sluiten