Redactie
Redactie Kids 13 juli 2014

De leukste 6 binnenbaden

Het is alweer een tijdje zomer, al betekent dat in Nederland jammer genoeg niet altijd een garantie op zonnig en warm weer. Maar die regenachtige dagen in de zomervakantie lenen zich perfect voor een dagje zwemmen met het gezin. Dit zijn volgens ons de zes leukste binnenbaden voor kinderen:

Tongelreep – Eindhoven

De Tongelreep in Eindhoven is qua oppervlakte en met maar liefst 8 verschillende glijbanen het grootste zwemparadijs van Europa. Berucht onder kinderen: de supersnelle Turbotol en spannende Supersuis.

AquaFun Sportiom – Den Bosch

Het AquaFun bad is een aanrader als je zelf ook wel toe bent aan een beetje ontspanning: terwijl jij tot rust komt in een van de kruiden- of bubbelbaden vermaken je kinderen zich op de spectaculaire wildwaterbaan en zwemmen ze tussen de rotsen.

Preston Palace – Almelo

‘Zwemmen in een tropische jungle onder een weergaloze sterrenhemel’. Klinkt ons als vakantie in de oren! In Preston Palace beleef je niet alleen veel waterpret, het is er ook nog eens heel mooi.

Tikibad Duinrell – Wassenaar

Het Tikibad is niet zomaar een zwembad, maar het grootste overdekte binnenbad van de Benelux met 11 glijbanen en waterattracties. De spannende namen als de X-Stream en de Tyfoon zeggen genoeg.

Caribabad – Gorinchem

Met een speciaal groot zwembad voor kleine kinderen is het Caribabad een goeie plek als je er even tussenuit wilt met het gezin. En bovendien waan je je met de tropische temperatuur van 31 graden als je je ogen dicht doet even een beetje op de Caraïbien.

Landal Het Vennebos – Hapert

Ook in Het Vennebos is er extra aan kinderen gedacht: in het Kinderdoebad en het Kids Junglebad kunnen baby’s en peuters naar hartelust plonzen.

Reageer op artikel:
De leukste 6 binnenbaden
Sluiten