Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Eropuit 7 jan 2017
Leestijd: 3 minuten

De leukste familie- en kinderfilms die in 2017 in de bios komen

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: in 2017 verwachten we akelig veel goede bioscoopfilms. De familie- en kinderfilms zullen weer vele harten doen smelten. Er staat ons een enorme lijst blockbusters te wachten, en die mag je echt niet missen!

Familie- en kinderfilms 2017

Wat dacht je bijvoorbeeld van het veelbesproken Beauty and the Beast en de Lego Movie, maar ook Pitch Perfect 3 en de nieuwste film van de Smurfen. Wij maakten alvast een selectie van familie- en kinderfilms waarvoor je zeker naar de bioscoop wilt.

Verschrikkelijke Ikke 3

Ja! Ze komen terug! Na het megagrote succes van de eerste twee Verschrikkelijke Ikke films, én het aanhoudende succes van de Minions, konden we er natuurlijk op zitten wachten. In 2017 komen de vrolijke gele stuiterballen weer terug, dit keer mét hun gemene meester Gru.

The LEGO Batman movie

Na na na na na na na na, Batman! Hij is terug, onze favoriete LEGO-held. In deze film krijgt Batman ineens de volledige zorg over een kind die hij geadopteerd heeft. Hilarisch én knap gemaakt! We kunnen deze film vanaf 8 februari in de bioscoop zien.

Beauty and the Beast

De film waar iedereen zó enthousiast over is, dat we oprecht niet kunnen wachten. Emma Watson acteert, danst en zingt in deze film. Onze favoriete klassieker onder de Disney familie- en kinderfilms in een nieuw jasje, yes! Vanaf 29 maart te zien, dus omcirkel die dag maar groot in je agenda!

LEES OOK: Disney, we houden van je. Sneeuwwitje wordt verfilmd!

Smurfs: The Lost Village

Jaaaa, de Smurfen komen terug op het witte doek! We zien vanaf 5 april hoe de Smurfen in het mysterieuze betoverde bos de grootste ontdekking ooit doen – spannend én in 3D!

The Boss Baby

Een hilarische film die verteld wordt vanuit de ogen van grote broer Tim, die niet zo blij is dat hij een baby broertje krijgt… Wij kunnen niet wachten! Vanaf 19 april in de bios.

A Dog’s Purpose

Attentie alle dog-lovers, dit is een perfecte film voor jullie! Een mooie feelgood film voor alle leeftijden. Met de stem van Frozen’s Olaf, een heerlijke stem om naar te luisteren! Te zien vanaf 19 april in de Nederlandse bioscopen.

LEES OOK: Let op Netflix-lovers: van te veel en vaak bingewatchen zou je depressief worden

Cars 3

Een groot ongeluk gooit het leven van Bliksem en zijn vrienden volledig op z’n kop. Een officiële trailer is er nog niet, dus tot die tijd moeten we het met deze teaser doen. En geef maar toe; Cars is een van de leukste familie- en kinderfilms ooit.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Wedden dat alle vaders staan te springen om deze film te gaan kijken? Johnny Depp is weer terug als de altijd hilarische Jack Sparrow. Het belooft een spannend avontuur te worden, aangezien geestenpiraten vastberaden zijn om elke piraat te vermoorden, ai! Vanaf 7 juli in de bioscoop.

Pitch Perfect 3

Na het grote succes van de eerste twee delen van deze films, kon een derde deel eigenlijk niet uitblijven. Dit keer speelt ook Orange is the New Black-ster Ruby Rose mee in Pitch Perfect 3. Yes. Please. Verwacht in december 2017.

Liever thuis naar de bioscoop? Op deze manier maak je een riante thuisbioscoop

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
De leukste familie- en kinderfilms die in 2017 in de bios komen
Sluiten