Redactie
Redactie Kids augustus 7, 2014

De leukste rugzakjes voor stoere kleuters

Tijd voor een terug naar school shopping, tja de vakantie duurt niet voor eeuwig. En dan wil je er als coole kleuter wel een beetje knap bijlopen.

Zodra de basisschool zich aandient doet de rugzak zijn intreden. En die is belangrijker dan je denkt, voor ouders en kind. De ouder denkt: lunch, drinken, boeken, loomtools, zakdoekjes en ga zo maar door! Het kind denkt al gauw (ja, ook bij 4 jaar oud al): cool, leuk, lief… Een rugzak is daarom geen overbodige luxe en een mooie imagebuilder. Door twee banden om de schouders verdeel je het gewicht over zowel buik en rugspieren zodat je kind het minste last heeft van de bagage.

Koop zelf

Terug-naar-school winkelen is niks voor kinderen want er is veel te veel keus. Rugzakken zijn er in ontelbaar veel maten, kleuren en vormen. Ga daarom de strijd in de winkel niet aan en verras je kleine door thuis te komen met een van deze toffe exemplaren.

Jeans rugzak, €39,94 Ziazia via Etsy

Rugzak met walvis, €36,50 Coq en Pâte

Lieveheersbeestje, €34,50 Flavourites

Panda rugzak, €36,95 Pick&Pack via Hippebeestjes.nl

Grijze rugzak, €29,95 Nike via Zalando.nl

Grafische rugzak, €24 Violet Desvarie via Etsy

Tip: Als je nog een saai exemplaar hebt liggen kun je op een regenachtige dag rugzakken pimpen! Versier de rugzak met (textiel) stickers of gebruik opstrijkplaatjes. Met textielstiften creëer je kunst voor op je rug!

Reageer op artikel:
De leukste rugzakjes voor stoere kleuters
Sluiten