Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Kids 19 nov 2018
Leestijd: 1 minuut

Dit zijn de leukste spelletjes om aan de Sint te vragen

Het aftellen is begonnen, want het heerlijk avondje komt er weer aan. Zijn jouw kinderen al druk aan de slag gegaan met hun verlanglijstje?

Iets wat vast en zeker op het lijstje komt (of al staat) zijn spelletjes. Niet verkeerd om je kind een spelletje cadeau te doen, want spelletjes kunnen de verstandelijke, lichamelijk en sociaal-emotionele ontwikkeling van je kind stimuleren. Kids leren omgaan met verlies én krijgen zelfvertrouwen als ze winnen. Wat is er nou leuker dan samen met je kind een spelletje spelen of je kids lief samen te zien spelen?

Maar voor welk spelletje kun je dan het beste gaan? Dat vertellen de kinderen je maar al te graag zelf in onderstaande video! Samen met bol.com hopen we je te inspireren.

Spelletjes voor het heerlijk avondje | Ik vraag aan Sinterklaas #3 | bol.com

Het heerlijk avondje komt er weer aan. Maar voor welke spelletjes kun je het beste naar bol.com gaan? In ‘Ik vraag aan Sinterklaas’ onderzoekt ons kleine testpanel wat de leukste cadeaus zijn. Maakt het wat makkelijker voor de Sint. Voor meer cadeau-inspiratie ga je naar: https://bit.ly/2Dd88Jx #bolcom #IkVraagAanSinterklaas #cadeautjes

Meer cadeau-inspiratie nodig? Bekijk hier alle video’s waarin de kinderen vertellen wat zij aan de Sint willen vragen.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Dit zijn de leukste spelletjes om aan de Sint te vragen
Sluiten