Renée
Renée Work & Life 29 jan 2018

De Luizenmoeder: dit is het beste nieuws dat je gaat lezen vandaag

Menig moeder (en vader!) op het schoolplein kan nergens anders over praten: de NPO-serie De Luizenmoeder. Tot overmaat van ramp krijg je het nummer ‘Hallo allemaal’ inmiddels niet meer uit je hoofd en reken er maar op dat het nog even zo blijft. Er komt namelijk een tweede seizoen aan.

Eerlijk is eerlijk, kun je je al een leven voorstellen zonder de controversiële juf Ank? Bovendien moeten we nog zien of Hannah zich van luizenmoeder weet op te werken naar een betere positie binnen de school. Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Je snapt, een tweede seizoen van De Luizenmoeder mag niet uitblijven.

LEES OOK: Geniaal om te volgen: de grappigste tweets van Juf Ank

De Luizenmoeder seizoen twee

Krijg je geen genoeg van de herkenbare serie vol hangouders, zorgvaders en yammiejuffies? Dan is Henry van Loon, die de fantastische rol van conciërge Volkert vertolkt, vanaf nu je held. Hij onthult in gesprek met Radio 10 dat er een tweede seizoen komt. ‘Dit kan natuurlijk niet als een nachtkaars uitgaan. Dus ga er maar van uit: een tweede seizoen Luizenmoeder komt er.’ Afgelopen zondag zaten er weer 2,4 miljoen mensen voor de buis om te kijken, dus dit nieuws is geen grote verrassing.

Nu Henry het mooie nieuws bevestigt hoef je je voorlopig niet te vervelen op zondagavond. Er schijnt al genoeg inspiratie te zijn voor een vervolg. Laat de opnames maar beginnen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
De Luizenmoeder: dit is het beste nieuws dat je gaat lezen vandaag
Sluiten