Eva Dusch
Eva Dusch Persoonlijk 6 jul 2016

De liefste kusfoto’s om met je kids te maken

Er komt een moment in het ouderschap waarop je kinderen opeens jouw zoenen absoluut niet meer willen ontvangen (‘ieeeeeeks!’). Deze Internationale Kusdag is dus hét uitgelezen moment om nog snel even wat mooie en intieme foto’s met je kroost te verzamelen. Voordat het te laat is.

World Kiss Day, zoals de originele naam luidt, is ontstaan in Engeland als grap om zoenen te promoten als een vorm van genot. We doen het vaak dagelijks (mogen we hopen), toch nemen we het meer voor lief dan ooit en maken er vaak een vluchtige ‘bezigheid’ van. En dat terwijl het ontzettend fijn is en ook nog eens heel gezond.

Je kinderen kussen

En dat geldt niet alleen voor volwassenen. Hoewel je kinderen een zoen op de mond geven vorig jaar even een omstreden onderwerp was in de media, want het zou ‘te seksueel’ zijn. Wat gelijk de vraag deed rijzen: sinds wanneer is het ongepast je eigen kind een kus te geven? Gelukkig wijst recenter onderzoek juist uit dat het goed is om meer te zoenen waar je kinderen bij zijn. Óf om zelf kusjes uit te delen aan je kinderen (of andersom), want het levert ook nog eens de mooiste beelden op voor in het gezinsarchief.

Bron: Amyatlas
Bron: Horngry
Bron: Once Wed
Bron: Vogue

En hoe vertederend is dit…

Zoenen jullie ook gewoon waar de kinderen bij zijn? Praat mee op Facebook!

Huh, wat?! Kus je man, anders gaat ie vreemd>

Reageer op artikel:
De liefste kusfoto’s om met je kids te maken
Sluiten