Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Body september 24, 2015

De nieuwe trend zakzwaaien: iets voor jouw man?

Zakzwaaien? Wát? Ja, je leest het goed. Zakzwaaien. Op vrijdagmiddag 25 september geeft Reinout Eleveld, trainer in seksuele kungfu, een cursus ‘zakzwaaien’ in het Amsterdamse Vondelpark.

Waar dat dan goed voor is? Mannen kunnen door deze eeuwenoude Oosterse traditie meerdere langdurige orgasmes opwekken. Tijdens de workshop vertelt Reinout over de achtergrond van de traditie en daarna doen de deelnemers een gezamenlijke oefening, geheel volgens taoïstische rituelen. In de volksmond: zakzwaaien.

Gewichten

Tijdens de oefening binden de mannen een klein gewichtje aan hun zaakje, en moeten daarmee heen en weer zwaaien. Ben je visueel ingesteld, dan heb je nu waarschijnlijk óf een diepe frons óf lig je onder de tafel van het lachen. Wel goed om te weten misschien: elke deelnemer krijgt van tevoren een sloof om de boel te bedekken.

Alleen voor Mannen

De workshop begint om 16.00 en vindt plaats in Centrum de Roos, tijdens de lancering van het boek ‘Alleen voor Mannen‘. Volgens de schrijvers van het boek zorgt een meervoudig orgasme voor liefdevollere seks, een betere gezondheid en een heleboel meer energie. Het zou ook dé manier zijn om van je pornoverslaving af te komen.

Lijkt het je wat voor je vent? Aanmelden kan door te mailen naar [email protected] Is dit wat voor jouw partner? Reageer op Facebook! >

Reageer op artikel:
De nieuwe trend zakzwaaien: iets voor jouw man?
Sluiten