Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 5 januari 2016

De populairste babynamen van 2016 worden…

Elk jaar voorspelt de ikbenzwanger.com in samenwerking met naamwijzer.nl door middel van een speciale tool welke babynamen populair zijn. Dit jaar zijn namen met de letter F populair. De website voorspelt namelijk dat in 2016 de meeste ouders voor de namen Finn en Femke zullen gaan.

Dat baseert de website op basis van het zoekgedrag van zwangere vrouwen, die inspiratie zoeken voor namen voor hun nog ongeboren baby. Veel (aanstaande) moeders zochten de afgelopen drie maanden op Finn en Femke. Ondanks dat Femke niet op de eerste plek staat, is de meisjesnaam toch de grootste stijger in de lijst. Vorig jaar werd voorspeld dat Yara en Kyan de populairste namen van 2015 zouden worden.

Bron: tumblr

Op naar te top

De top-3 populairste jongensnamen voor 2016 bestaat vooralsnog uit de namen Kyan, Finn en Senn. De drie populairste meisjesnamen voor dit jaar zijn Yara, Femke en Fiene. De website verwacht dat Finn en Femke snel helemaal bovenaan de lijst zullen staan. Of Finn en Femke inderdaad de populairste namen van 2016 worden, zullen we helaas pas in januari 2017 weten. Binnenkort weten we of Kyan en Yara de populairste namen van 2015 waren.

Wat vind jij van de namen Finn en Femke? Praat mee op Facebook!

17 namen waar je kind het later moeilijk mee gaat krijgen >

Reageer op artikel:
De populairste babynamen van 2016 worden…
Sluiten