Redactie
Redactie Body december 19, 2014

De Radfords zijn dolblij met de komst van hun 18de (!) kind

De Radfords zijn, op Kate en William na, het bekendste gezin van Groot-Brittannië. Of beter gezegd: het grootste gezin! Trotse ouders Sue (39) en Noel (43) Radford doen daar nog een schepje bovenop door in The Sun aan te kondigen dat ze in blijde verwachting zijn van spruit numero 18!

Je kent de familie Radford misschien nog wel van de tv-serie 16 kids and Counting (een titel die inmiddels achterhaald is). Mama Sue is in ieder geval dolblij en noemt haar zwanger-schap ‘het perfecte kerstcadeau’. Na een zwaar jaar, waarin ze haar met 21-weken geboren zoon Alfie verloor, kijkt de hele familie uit naar de komst van een nieuw broertje of zusje. Sue liet de krant weten: ‘het was eigenlijk niet de bedoeling zo snel weer zwanger te raken. Om heel eerlijk te zijn, wist ik niet of het zou lukken.’

Maar het lukte dus wel. Het is nog niet duidelijk of Chris (25), Sophie (21), Chloe (19), Jack (17), Daniel (15), Luke (14), Millie (13), Katie (12), James (11), Ellie (9), Aimee (8), Josh (7), Max (6), Tillie (4), Oscar (3) en Casper (2) een broertje of zusje krijgen. De familie heeft beloofd ons op de hoogte te houden via facebook.

Voor wie de tv-serie niet goed kent: het gezin woont in in een groot huis met tien slaapkamers dat ze financieren met hun eigen bakkerij. Het stel kreeg vijfentwintig jaar geleden hun eerste kind, Sue was veertien, Noel was achttien. Voor hun hele levensverhaal kun je de The Radford Family website bezoeken. Het gezin laat de media weten dat ze ontzettend uitkijken naar kerst, ze voelen zich ‘gelukkig en gezegend’.

Grote gezinnen spreken blijkbaar toch tot onze verbeelding en halen vaak het nieuws. Eerder berichtten we over de familie Schwandt: het gezin met twaalf zoons dat misschien voor het eerst een zusje krijgt.

Reageer op artikel:
De Radfords zijn dolblij met de komst van hun 18de (!) kind
Sluiten