Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 6 jul 2017
Leestijd: 1 minuut

De reacties van deze man tijdens de bevalling zijn onnavolgbaar

Een bemoedigende, meelevende man aan je bed als je aan het bevallen bent is geen overbodige luxe. Deze Nederlandse man was zó onder de indruk van deze vrouw, dat hij dat hele bemoedigende gedeelte compleet vergat. Het hoofd waarmee hij naar de geboorte van het kind kijkt, gaat inmiddels het internet over.

Briljante reactie

De twee zitten in het BNN-programma Vier handen op één buik en een oplettende kijker met een flinke dosis humor filmde zijn hoofd en zette het op internet. De Spaanse Facebookpagina Karma kon er de grap wel van inzien en deelde de video.

LEES OOK: Vader doet op hilarische wijze verslag van de bevalling en wint het internet

Allemaal teveel

Er is één moment waarop hij heel lief zijn hand op de schouder van de vrouw wil leggen om haar toch nog enigszins bij te staan, maar het wordt hem bij nader inzien toch allemaal teveel. Terwijl je de verloskundige hoort zeggen dat de vrouw het ‘heel goed’ doet, kan de man het bijna niet meer aan. Maar wat hij doet op het moment dat de baby op de borst van de vrouw wordt gelegd, is episch.

De video is intussen al bijna 60 duizend keer gedeeld en kreeg al meer dan 2 duizend reacties. Geloof ons, dit is sowieso het beste dat je vandaag gaat zien:


Haha! 10 x dit is wat jullie mannen zeiden na de bevalling

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Facebook

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
De reacties van deze man tijdens de bevalling zijn onnavolgbaar
Sluiten