De rol die deze vader in de make-up video van zijn dochter heeft is hilarisch

De 13-jarige Megan Mitchell is superactief op YouTube en ze laat daar regelmatig een nieuwe make-uptutorial zien. Haar filmpjes gaan sinds november als een speer het internet over, want haar vader heeft een belangrijke en supergrappige rol in de filmpjes gekregen.

megan meisje

Hij doet namelijk de voice-over van zijn dochters make-upfilmpje. En omdat mannen make-up nu eenmaal (bijna) allemaal de grootste onzin vinden, zijn die voice-overs hi-la-risch. Megans vader, die volgens haar altijd al (stem)acteur wilde zijn, zei geen nee tegen zijn dochters aanbod en sprak een van haar filmpjes in. Het resultaat is geweldig! Als het aan ons ligt, spreekt hij voortaan al Megans filmpjes in.

Het allermeest smelten wij natuurlijk van de lol die vader en dochter samen hebben. Hoe leuk is het als je samen tijd kunt doorbrengen voor iets wat voor de dochter van het allergrootste belang is. En nu scoren ze er ook nog dik mee. We like!

We love it! YouTuber brengt ode aan cellulitis en gaat zelf met de billen bloot

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
De rol die deze vader in de make-up video van zijn dochter heeft is hilarisch
Sluiten