Dankzij deze armband geef je nooit meer teveel geld uit

Shop je je een ongeluk als de centen binnen zijn en heb je daar later negen van de tien keer toch een beetje spijt van? Oftewel; heb je een gat – of in elk geval een gaatje – in je hand? Dan is deze handige gadget echt wat voor jou.

Deze armband geeft schokjes van 255 volt als je je bankpas iets te vaak gebruikt. De armband is ontworpen door Intelligent Environments, een Brits bedrijf. Komt je banksaldo beneden een zelf ingesteld punt te staan, dan voel je dit niet alleen in je portemonnee maar ook fysiek. Handig!

Je bankzaken netjes op orde

 

Tot hier en niet verder

Hoe het werkt? Het bandje heeft een Bluetooth-functie en kun je met een app aan je smartphone koppelen. De makers van de armband zeggen dat het een effectieve methode is om van slechte shop-gewoonten af te komen. Maar dan moet je hem wel goed en consequent gebruiken. Stel dus een realistisch limiet in voor je banksaldo en draag de armband als je naar de winkels gaat. Kom je in de buurt van je ingestelde limiet, dan krijg je eerst een melding via je telefoon. Ga je er overheen, dan geeft de armband een schokje.

Natuurlijk is het schokje wat je van het armbandje krijgt zo zacht dat het geen pijn doet, maar volgens de makers wel irritant genoeg om een einde te maken aan je shopsessie.

Alléén voor als je saldo het toelaat, natuurlijk: 9 x de leukste concept stores voor jou en de kinderen >

Intelligent Environment

Reageer op artikel:
Dankzij deze armband geef je nooit meer teveel geld uit
Sluiten