Redactie
Redactie Work & Life 16 mei 2014

Den Haag: top uitje met de kinderen

Dit weekend beloofd het weer ons zeer gunstig te stemmen. Heb jij ook kriebels om de deur uit te gaan? Den Haag is the place to be. Met het nieuwe festival Designkwartier in de Zeeheldenbuurt en nog veel meer.

Famme geeft je 7 redenen om dit weekend naar Den Haag af te reizen:

Designkwartier Den Haag

Van 16 tot 18 mei is het Design kwartier in Den Haag. Op dit nieuwe festival vind je slow design van Nederlandse bodem, vintage lifestyle en nog veel meer. Ga voor meer informatie en de plattegrond naar de website van Designkwartier.

Kinderboekenmuseum

Breng een cultureel verantwoord bezoek aan het kinderboekenmuseum. Kinderen maken op een ongedwongen manier kennis met jeugdliteratuur en lezen wordt nog veel leuker na dit uitstapje!

Collected by Tas-ka

Vergeet niet om even binnen te wippen in de winkel van ontwerpbureau Tas-ka want hier vind je een verzameling producten van over de hele wereld.

Art&Lemonade

Begin 2014 opende Art&Lemonade haar deuren aan de Hooikade in Den Haag. Terwijl je zelf naar hartelust kunt shoppen zijn je kinderen druk met spelen en knutselen. Je wilt er beide niet meer weg! Hooikade 47, 2514 BK Den Haag.

Hometown coffee

Hometown coffee is een geschikte plek om neer te strijken als je zin hebt in een kop (slow) koffie met iets lekkers. Is de vijf al in de klok? Dan mag je best een wijntje bestellen, niet dan, nou dan!

Strandleven

En aan het eind van de dag natuurlijk heerlijk uitwaaien op het strand, kinderen met de tenen in het zand, jullie met een portie overheerlijke bitterballen en een glaasje bij Whoosah of Soomers aan het zwarte pad.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Den Haag: top uitje met de kinderen
Sluiten