Redactie
Redactie Persoonlijk 12 feb 2015

Deze 10 dingen zien mannen graag in de slaapkamer

Nee, we hebben het niet over de tv. Of nou ja, dat zien ze misschien graag, maar daar hebben we het niet over. En ook niet over extremen (zwepen, dat soort dingen), maar we hebben het over de random man, die deze random dingen graag ziet in de slaapkamer.

Vrouwen willen graag spanning zien in en buiten de slaapkamer, wat ‘meer’ dan het nu is. Buiten dat we dat best mogen uitspreken, kan het geen kwaad om ook eens naar de onderstaande dingen te luisteren. Gewone, geen gecompliceerde dingen die best fijn zijn.

1. Sexy lingerie

Kom met dit de slaapkamer in en het wordt een hele leuke avond.

2. Neem initiatief in de slaapkamer

Want dat doen we sowieso toch ook best graag? Misschien heb je niet altijd zin, misschien heeft hij wel geen zin, of ben je doodop, maar achteraf zul je blij zijn. Beloven we.

3. Voorspel

Jawel, een man houdt wel van voorspel net als jij. Probeer maar eens.

4. Dirty talk

Vermijd hele sleezy dingen, maar aangeven dat je het eens bent met zijn praktijken doet een man goed. Misschien voel je je niet per se heel gemakkelijk bij dirty talk, maar als hij er echt opgewonden van wordt…

5. Variatie

Altijd al op het aanrecht willen zitten? Grijp je kans! Of probeer eens iets buiten de slaapkamer. De auto bijvoorbeeld.

Sex appeal is 50% what you’ve got and 50% what people think you’ve got – Sophia Loren

6. Jouw fantasie

Vraag jij je af waar je man aan denkt tijdens de daad? Misschien vraagt-ie zich ook wel af waar jij aan denkt. Spreek het uit.

7. Het verlangen in jouw ogen

Geen blikken die in films voorbij komen, maar gewoon een ‘pure’ blik. Kijk één keer naar de man en hij is om.

8. Humor

Want soms is er iets gewoon heel grappig tussen de lakens. Lach er samen om en ga weer verder met waar jullie mee bezig waren.

9. Zeg z’n naam

Wel alleen als je iets echt lekker vindt anders komt het ook weer zo ongeïnteresseerd over. Mannen houden er van als je hun naam roept. Mits de juiste naam…

10. Een orgasme

Laten we er geen doekjes om winden, maar als het bovenstaande goed wordt uitgevoerd en je kunt je totaal geven, dan zien wij geen problemen voor een hoogtepunt. Mission accomplished.

Wil je weten hoe het met seks na de bevalling zit of zit je verlegen om seksfantasieën? Lees dan dit artikel eens.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Deze 10 dingen zien mannen graag in de slaapkamer
Sluiten