Deze 24-uurs vrouw gaat de challenge aan

Fammes Muriel is begonnen met De Gave Huid Challenge, althans de eerste email is binnen en de Vichy Normaderm dagcrème is op de deurmat gevallen. Ze kijkt zichzelf nog eens goed aan in de spiegel. Zal haar huid daadwerkelijk opknappen als ze de adviezen en tips opvolgt van de challenge? Eén ding is zeker: het zal een hoop reflectie, discipline en doorzettingsvermorgen vergen voor deze 24-uurs vrouw en dat is nu net niet haar sterkste kant.

Als je (zoals ik de laatste maanden leef) slecht slaapt, veel te veel koffie drinkt en te weinig tijd neemt om jezelf vanbinnen en vanbuiten goed te verzorgen, ga je dat terug zien in je gelaat, maar vooral ook in je energiepeil.

Respect voor de 24-uurs vrouw die altijd paraat is voor privé en werk

Ik hou mezelf overeind met koffie en ik voel dat dat een lapmiddel is. Het is tijd om mezelf aan te pakken. Ze hebben het vaak over de 24-uurs economie, nou ik kan je vertellen dat bij mij het ‘werk’ 24 uur per dag doordraait. Respect voor de 24-uurs vrouw die altijd paraat is voor privé en werk.

En dat betekent dat ik de komende twintig dagen met discipline een aantal dingen NIET meer zal moeten doen en een heel aantal dingen juist WEL. In mijn geval betekent dat stoppen met (te veel) koffie drinken, meer slapen en vroeger opstaan om mijn beautyroutine naar een veel hoger niveau te trekken.

Ik ben heel benieuwd hoe De Gave Huid Challenge mij gaat helpen. Zoals ik altijd in tijden van drukte en stress doe, maak ik lijstjes. Oneindig veel lijstjes. In mijn hoofd en op papier. Met to do’s, to don’ts en hersenspinsels. Nu ook weer dus:

1. Zal mijn huid echt opknappen als ik elke dag met het juiste product smeer
2. Ga ik het volhouden om ‘s avonds mijn make-up af te halen en mezelf ‘s ochtends te verzorgen
3. Lukt het me om tien minuten tijd te nemen om make-up op te doen
4. Ga ik eindelijk sport in mijn leven inbouwen
5. Waar haal ik in hemelsnaam momenten van rust vandaan
6. Welke voedingsgewoonten heb ik eigenlijk en zijn dit de juiste
7. En last but not least: genieten, genieten, genieten.

Wat me heel erg steunt is dat ik de challenge met 1.500 andere vrouwen ga doen. Ik ben altijd al een groepsmens geweest en laat mezelf erg optrekken door anderen. Vroeger door vriendinnen op school, in de studietijd en door collega’s. Nu door ‘mijn’ eigen Famme-vrouwen. Zoals Susan Prins en Mirte Soons die mij gelijk mailden dat ze uitkijken naar de challenge en benieuwd zijn wanneer we echt van start gaan. En dat is als begin al een heel lekker gevoel. Ik sta er niet alleen voor en met mij hebben velen zin om de challenge aan te gaan.

Let’s begin!

Tips en adviezen

De Gave Huid Challenge is er vooral ook op gericht om vrouwen met een onzuivere huid te laten zien en helpen dat met de juiste producten en juiste verzorging zichtbaar resultaat geboekt kan worden.
We hebben het hier over het glimmen van de huid, vlekjes, puistjes, roodheid, een onregelmatige teint en (en dit vind ik zelf heel lelijk bij mezelf) verwijde poriën. Normaderm pakt deze problemen grondig, maar met rekenschap van de gevoelige huid, aan. Hoe ontstaan deze onzuiverheden eigenlijk? Door 3 cruciale factoren:

1. Overmatige talgproductie dat de huid doet glimmen
2. Hyperkeratinisatie waardoor de poriën verstoppen. Sebum (talg) wordt niet normaal afgevoerd en daardoor ontstaan puistjes en comedonen
3. Een verstoorde huidflora en hierdoor ontstaan ontstekingen, roodheden en zwellingen

Behalve dat de juiste reiniging en verzorging bij jouw huid een groot verschil kan maken zijn er een hoop factoren die bijdragen aan de oorzaken van onzuiverheden. Hier kan je zelf invloed op hebben door goed met die factoren (zie tips & tricks) om te gaan. De tips komen via email en sms binnen en ik zal er hier op Famme verslag van doen.

Doe actief mee!

Onder de meest actieve deelnemers op Facebook verloten we een volledig Vichy Normaderm pakket t.w.v. € 62,45. Ook degenen die geen Normaderm-product hebben ontvangen maken hier kans op. Haal de Vichy Normaderm dagcrème bij de apotheek en challenge mee. Zonder Normaderm kan je ook meedoen door alle andere tips en suggesties op te volgen!

Over Vichy

De producten van Vichy zijn kenmerkend door het Thermaal Bronwater uit de Franse plaats Vichy. Vol mineralen en spoorelementen die de huid herstellen en sterk maken tegen invloeden van binnen- en buitenaf. Normaderm, een productlijn van Vichy, richt zich speciaal op de onzuivere en vettere huid en voegt actieve ingrediënten toe die diep reinigend, kalmerend zijn en onzuiverheden aanpakken. En Normaderm is geschikt voor de gevoelige huid. Eén laatste belangrijk element bij de producten van Vichy: genieten. Want naast een efficiënte functie zijn fijne geuren en aangename texturen van groot belang bij het verzorgen van de huid.

Reageer op artikel:
Deze 24-uurs vrouw gaat de challenge aan
Sluiten