Eva Dusch
Eva Dusch Kids juli 4, 2015

Deze 9-jarige is het nieuwe gezicht van Marc Jacobs

Hoe cool: de 9-jarige Betty Lowe is het nieuwe gezicht van de nieuwe wintercampagne van Marc Jacobs. Hiermee stapt ze in de niet al te bescheiden voetsporen van sterren zoals Cher en Willow Smith.

Betty Lowe is natuurlijk niet geheel uit de lucht gegrepen. Immers, niet iedere 9-jarige komt zomaar in aanmerking voor een van de meest besproken modecampagnes van het jaar. Haar kruiwagen? Ze komt uit het beroemde nest van moeder en zangeres Pearl Lowe en zus en it-girl Daisy Lowe, die overigens al in 2009 model stond voor Marc Jacobs.

Het is niet de eerste keer dat Betty voor de camera poseert. In 2010 stond ze ook model voor het modemerk Alex and Alexa, samen met haar broers Alfie en Frankie. Over een fotogenieke familie gesproken. En nu komt dus ook Marc Jacobs op haar mooie modelijstje te staan. Gehuld in een bruine coltrui en een gigantische python maxi-rok (ze doet ons hier overigens een beetje denken aan Wednesday Addams uit The Adams Family), is ze voor deze campagne op de foto gezet door niemand minder dan topfotograaf David Sims, die ook voor grote bladen zoals Vogue en i-D werkte. Zelf is de jongedame apetrots op de campagne, zo liet ze op haar Instagram weten.

Haar leven is overigens nog niet veel veranderd sinds ze de Walk of Fame heeft betreden, behalve dat haar kledingkast straks helemaal vol zal hangen met spiksplinternieuwe Marc Jacobs items. Of ze is hard opweg om dé nieuwe it-girl te worden. Jaloers? Wij? Nee joh.

Dit jongetje weet het ook zeker: hij is een van de beroemdste mannen van Engeland >

Reageer op artikel:
Deze 9-jarige is het nieuwe gezicht van Marc Jacobs
Sluiten