Kirsten Athmer
Kirsten Athmer Kids februari 11, 2016

Deze borstvoedende moeder krijgt een wel heel schattige toeschouwer…

Dat borstvoeding in het openbaar geregeld (ongewenste) aandacht krijgt, is geen nieuws. Als de Australische Elizabeth Hunt Burret in de Melbourne Zoo besluit haar baby te borstvoeden, is ‘t weer raak… maar dit keer is de aandacht niet ongewenst, meer lief en aandoenlijk.

Als Elizabeth een afgelegen plekje zoekt om haar hongerige kindje te voeden, merkt een orang-oetan haar op en besluit naast haar te komen zitten. ‘Het begon met eentje, maar al snel kwam er een oudere moeder orang-oetan die de jongere wegstuurde. Ze ging naast mij zitten en het leek wel alsof ze goedkeurend naar me knikte,’ zegt Burret tegen ABC News.

Als de baby honger heeft, is het voor een moeder een waar geschenk als zij in staat is haar kleine (ongestoord) te voeden. ‘Ik gebruik niet vaak het woord ‘magisch’, maar deze situatie was wel heel erg speciaal. Vooral omdat niemand het moment verpestte door opmerkingen te maken over hoe vies borstvoeding zou zijn. Deze foto is een bewijs dat borstvoeding niet vies of ongepast is.’

Check hieronder de post die Burret op Facebook plaatste:

Just wanted to share with you all this amazing breast feeding experience. While celebrating my daughters 3rd birthday…

Geplaatst door Elizabeth Hunt Burrett op maandag 8 februari 2016

Vind jij dit ook zo’n mooie foto? Reageer via onze Facebook.

Bekijk ook: 17 prachtige foto’s die laten zien hoe mooi borstvoeding geven is >>

Reageer op artikel:
Deze borstvoedende moeder krijgt een wel heel schattige toeschouwer…
Sluiten