Deze bruid heeft wel een heel bijzonder bruidsmeisje

Eva Dusch 6 aug 2015 Erop uit

De Amerikaanse Christine Quinn stapte onlangs in het huwelijksbootje en vroeg daarvoor vier bruidsmeisjes aan haar zijde te staan: twee vrienden, een zus en… haar 89-jarige oma. En dat was bijzonder gezellig.

Op de trouwfoto’s zien we een stralende oma in het rijtje van bruidsmeisjes staan. Volgens kleindochter Christina was het gezien hun goede en sterke band een logische keuze om haar oma te vragen, terwijl zij juist wat twijfels had. ‘Ze vroeg me wel tien keer ‘Ben je zeker?’ en ‘Waarom wil je er nu een oude vrouw bij?’, vertelt Christine. ‘Ze zei zelfs een paar keer ‘Al jouw bruidsmeisjes zijn jong en mooi, waarom wil je mij erbij?’

Bruidsmeisje

Maar Elizabeth Govern a.k.a. “Nanna Betty” mag dan al wel 89 jaar zijn, ze is nog vitaal als wat. Met haar grappen en grollen wist ze de show te stelen en als je dacht dat ze de nachtelijke dansparades zou overslaan dan heb je het ook goed mis. Volgens de bruid had ze niks meer te wensen dan haar oma de hele dag aan haar zijde te hebben, zo blijkt ook wel uit de foto’s.

Bruidsmeisje

Bruidsmeisje

Bruidsmeisje

Bruidsmeisje

Oeps! Deze 99-jarige krijgt te horen dat ze zwanger is>

Reageer op artikel:
Deze bruid heeft wel een heel bijzonder bruidsmeisje
Sluiten