Deze cliché-opmerkingen over ouderschap? We zijn er kláár mee

Persoonlijk

Natuurlijk zijn ze allemaal honderd procent wáár, onderstaande opmerkingen over het ouderschap. Het zijn niet voor niks clichés, maar soms word je er wel een beetje moe van. Oh, en dit artikel is met een knipoog bedoeld!

1

Poehee, voor je het weet gaan ze het huis uit!


Eh… voorlopig nog niet, hoor. Hij is net drie maanden.

2

Je krijgt er zoveel voor terug…


Nou, in het begin vooral poepluiers, kots en slapeloze nachten. Maar, we zetten stug door, binnenkort komt vast dat eerste lachje.

3

Het is het mooiste wat er is!


Die momenten in de supermarkt met een schreeuwende peuter zijn niet per se de hoogtepunten van je leven. Maar een moment later is het weer het mooiste wat er is, hoor! Echt!

4

Joh, die slapeloze nachten ben je zó weer vergeten


Ja? Voorlopig zit je er nog middenin, dank je.

5

Hij wordt alleen maar leuker!


Hij is al heel leuk, wordt-ie nóg leuker?

5

Je weet wat pas onvoorwaardelijke liefde is, als je kinderen hebt. Nietwaar?


Yep, daar kun je over meepraten. Want echt voor niemand anders kom jij vier keer per nacht je nest uit en duikt er weer in met een glimlach.

Dat gezegd hebbende, het is allemaal gewoon hartstikke waar. Ze worden té snel groot, je krijgt er inderdaad meer voor terug dan je je ooit kon voorstellen, het is het meest prachtige wat er is, al die slapeloze nachten kun je je later nauwelijks meer herinneren, baby’s zijn al zo leuk worden alleen nóg maar leuker én niets is onvoorwaardelijker dan de liefde voor je kind. Leve de clichés!

Nog meer ouderschapsclichés? Kom maar op, we zien ze graag op Facebook!

Hahaha, zou een musical over het ouderschap eruitzien! >