Anne Broekman
Anne Broekman Kids 22 jun 2017
Leestijd: 1 minuut

Deze familiefoto van alle kleinkinderen op een rijtje is fantastisch

Tijdens een familieweekend aan zee besloten Chrissy Roussel en haar broers en zussen een foto te maken van al hun kinderen op een rijtje. Klinkt weinig opzienbarend, maar toch is de manier waarop ze dit deden echt heel gaaf. Niet voor niets ging dit kiekje vervolgens de wereld over.

De foto werd gemaakt voor Chrissy’s moeder, oftewel de oma van de familie. Alle zeventien kleinkinderen staan op volgorde van geboorte. Maar toen kwam een zus van Chrissy (ze heeft drie broers en twee zussen) op het briljante idee om T-shirts te maken met niet alleen een getal dat de volgorde van geboorte aangeeft, maar ook met een specifieke kleur. Er zijn zes verschillende kleuren, die corresponderen met de zes gezinnen waartoe de kleinkinderen behoren. Het resultaat is geweldig en laat prachtig zien hoe een familie kan groeien.

LEES OOK: Wat mensen die een ouder verloren hebben, willen dat anderen weten

Van groot naar klein

Chrissy deelde de foto op Facebook. Uiteraard staan haar eigen kinderen (inclusief een verrassings-drieling) er ook tussen: zij dragen een felroze shirt. Drie jaar geleden kwam Chrissy erachter dat ze weer zwanger was, vlak na de dood van haar vader. Aan de site Popsugar vertelt ze dat de komst van de vijf jongste kleinkinderen de familie veel vreugde en geluk gaven in de zware maanden en jaren na het overlijden van ‘opa’. Of eigenlijk geldt dat voor alle zeventien kleinkinderen, zegt Chrissy: ‘Die zeventien lieve, attente en grappige kinderen zijn mijn vaders grootste nalatenschap. Een nalatenschap vol liefde. We missen hem enorm, maar we voelen zijn aanwezigheid nog elke dag dankzij de liefde en vreugde die deze kinderen ons geven.’

Inspiratie voor de allerleukste familiefoto’s vind je hier: 20x ideeën voor een originele familiefoto

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Deze familiefoto van alle kleinkinderen op een rijtje is fantastisch
Sluiten