Déze Famme-lezeres heeft een illustratie van zichzelf gewonnen

Een paar weken geleden riepen wij op Famme op om jouw favoriete genietmoment met ons te delen net zoals Fammes Muriel. Zij vertelde eerder over hoe ze intens kan genieten van de uurtjes na school. Met alle kinderen picknicken in de tuin of een spelletje doen aan de grote keukentafel. We kregen talloze reacties over jullie geluksmomentjes binnen en hoera, hoera, we hebben een winnaar!

Dat we met zijn allen genieten van de kleine dingen, dat is ons inmiddels wel duidelijk. Zo vertelde Andrea over hoe zij van haar drinkyoghurt geniet als ze op haar werk met zestien peuters luncht. ‘Als zij genieten van hun boterham, doe ik dat ook’. En Famme-lezeres Nicoline kan niet wachten op de lente. ‘Dat moment dat je weer voor het eerst buiten kan lunchen: met een zelfgebakken broodje, wat drinkyoghurt en dan de warmte van de zonnestralen op mijn gezicht’.

Het allerliefste genieten jullie toch wel met de kinderen. Zo geniet Jitra vooral ‘s morgens vroeg: ‘Ik nog in veel te diepe slaap, maar mijn twee dochters en babyzoon zijn klaar wakker. Niets zo lekker als dan met z’n vijven nog even in ‘het grote bed’.’ Hoe herkenbaar!

And the winner is…

Helaas kan er maar één de winnaar zijn en dat is Sabine Zweekhorst! Haar favoriete genietmoment met drinkyoghurt:
‘Op de vensterbank in de keuken in de ochtendzon. Dat is mijn ultieme geluksmoment wanneer man een kind nog heerlijk liggen te slapen.’

Gefeliciteerd Sabine!

Reageer op artikel:
Déze Famme-lezeres heeft een illustratie van zichzelf gewonnen
Sluiten