Anne Broekman
Anne Broekman Kids 5 mei 2017
Leestijd: 2 minuten

Deze foto over co-ouderschap is wel heel bijzonder

Toffe attracties, Disney-helden live zien rondlopen en je volproppen met suikerspin en ander snoep: dat kinderen gek zijn op Disney World behoeft geen hogere wiskunde. Maar voor een zevenjarige meisje werd haar bezoekje aan het park om een andere reden onvergetelijk. De foto’s ervan gaan nu de wereld over.

Maddie was nog maar twee maanden oud toen haar ouders uit elkaar gingen. Lange tijd waren er veel spanningen tussen de ex-geliefden. Maar de tijd heelt alle wonden. Moeder Tiffany hertrouwde met Luke, die daarmee Maddie’s stiefvader werd. En vader Joseph hertrouwde met Brianna. De gemoederen kalmeerden en de twee stellen deelden samen de voogdij over Maddie. Regelmatig werd er met z’n allen gegeten of een uitstapje gemaakt.

LEES OOK: Ontroerend: vrouw schrijft brief aan de stiefmoeder van haar kind

Grote verrassing

In maart ging Maddie met haar vader en stiefmoeder naar Disney World. Wat ze niet wist, was dat haar moeder en stiefvader óók van de partij zouden zijn. Tiffany en Luke verrasten het uitzinnige meisje bij de ingang van het pretpark. Stiefmoeder Brianna, die natuurlijk ook in het complot zat, had t-shirts laten bedrukken. Op de achterkant van de (stief)ouders stond #CO-PARENTING, en op het shirt van Maddie stond #BESTDAYEVER. Op de voorkant van de shirts stonden de familiebanden uitgelegd.

De achterkant

En de voorkant

Of vader Joseph nog advies heeft voor andere ouders die worstelen met het co-ouderschap? In een interview met Huffington Post zegt hij hier twee woorden voor te hebben: ‘Geduld en begrip. En dat gebeurt niet binnen een dag.’ Hij vindt het vooral belangrijk dat Maddie weet hoeveel haar ouders om haar geven: ‘We houden zo veel van dat kleine meisje.’ Wat een fantastische voorbeeld, toch?

Herkenbaar of juist totaal niet? 3 dingen waar vrouwen zich het meest druk over maken bij een scheiding

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Deze foto over co-ouderschap is wel heel bijzonder
Sluiten