Persoonlijk 9 apr 2016 Redactie

Deze foto’s laten zien hoe het is om je baby geboren te zien worden

Voor elke moeder blijft de geboorte een moment om nooit meer te vergeten. Zo ook bij de 39-jarige Kim Overton, die erbij was toen haar draagmoeder beviel van haar kindje.

Toen Kim Overton op 34-jarige leeftijd erachter kwam dat ze een paar goedaardige tumoren had, werd haar geadviseerd om zo snel mogelijk kinderen te krijgen. En dus probeerde ze zwanger te worden, zonder partner. Op haar 39ste kreeg ze haar eerste kind. Een paar jaar later wilde ze graag nog een kindje, maar dat liep moeilijker.

Gelukkig schoot achternicht Cydnee haar te hulp als draagmoeder. Dat ging niet zonder slag of stoot. Er werden twee embryo’s geplaatst, maar de 26-jarige moeder kreeg een miskraam. Cydnee en Kim besloten het nog een laatste keer te proberen. In juli 2015 was het dan eindelijk raak, Cydnee was zwanger van een jongetje. Negen maanden later is Oliver gezond ter wereld gekomen, in het bijzijn van de hele familie en de echtgenoot van Kim (die zij ontmoette en trouwde tijdens het hele proces).

Deze foto zegt toch alles?

draagmoeder5

Bekijk ook de andere foto’s:
draagmoeder1

draagmoeder2
draagmoeder3
draagmoeder4
draagmoeder6
draagmoeder7
draagmoeder8
draagmoeder9
draagmoeder10
draagmoeder11
draagmoeder12
draagmoeder13

Reageer via Facebook!>

Bekijk ook deze foto’s die laten zien hoe magisch een bevalling kan zijn!>

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze foto’s laten zien hoe het is om je baby geboren te zien worden
Sluiten