Els van Asseldonk
Els van Asseldonk Kids 9 jun 2015

Deze fotoserie steunt iedere moeder, op wat voor manier je ook voedt

Als snel hebben we onze mening klaar over borstvoeding/flesvoeding. Om voor eens en altijd af te rekenen met deze discussie maakte fotograaf Caitlin Domanico een prachtige fotoserie van moeders in de wereld van kolven, borstvoeding, flesvoeding en sondevoeding.

Het moederschap is volgens Caitlin voor iedere moeder een unieke reis. ‘Ik wil al deze verschillende verhalen naar buiten brengen en duidelijk maken dat geen enkele manier onder doet voor de andere. We zijn allemaal moeders met één gemeenschappelijk doel: van onze kinderen houden.’

United We Feed

De fotoserie van Caitlin, United We Feed, moet moeders een steuntje in de rug bieden. Toen haar jongste na een jaar borstvoeding nog steeds niets moest hebben van flesvoeding was ze erg onzeker. ‘Ik heb eindeloos gepraat met familie en vrienden. Over mijn dochters en hoe ik hen voedde, waarom ik dat zo deed en hoe dat voelde. Ik zocht bevestiging bij andere vrouwen toen ik me onzeker, bang, trots, schuldig of vastbesloten voelde.

Of je baby eerder doorslaapt door bepaalde voeding? Fammes Inge zocht het voor je uit.

Reageer op artikel:
Deze fotoserie steunt iedere moeder, op wat voor manier je ook voedt
Sluiten