Kids 15 okt 2014 Redactie

Deze hele kleine mensen hebben hele grote dromen

Nog voordat ze geboren worden, vragen we ons af wat onze kinderen later van beroep zijn. Voor ouders die een te vroeg geboren kind hebben, is deze vraag niet vanzelfsprekend. Zij vragen zich af, of hun kind de volgende morgen haalt.

Maar omdat prematuren vechten voor hun leven en een strijd voeren om hun toekomstdromen waar te kunnen maken, raakte de Children’s Healthcare of Atlanta geïnspireerd. Met hun campagne ‘Safe Sleep’ wilden ze aandacht vragen voor veilige slaapgewoontes. De prematuren zijn onderdeel van de campagne en met de fotoserie ‘From the NICU to the Moon‘ laten ze zien dat de vechters veilig op hun rug liggen zonder losse dekens, knuffels of andere voorwerpen die voor verstikkingsgevaar kunnen zorgen. Door de little ones op een speelse en creatieve manier een beroep toe te kennen, wordt er laten zien dat ze een prachtige toekomst tegemoet gaan. Zo is de een bijvoorbeeld astronaut of dokter en de ander ballerina of chefkok. Alle baby’s zijn tussen de 25 en 37 weken.

Future Doctor
Schermafbeelding 2014-10-15 om 15.37.52

Later als ik groot ben

Initiatiefnemer John Zetzsche zegt dat deze campagne eraan heeft bijgedragen dat miljoenen mensen van over de hele wereld met tips kwamen omtrent veilige slaapgewoontes en dat door het creëren van een veilige slaapomgeving alle baby’s hun dromen waar kunnen maken. De baby’s uit de campagne doen het goed. ‘Future Astronaut’ mocht vorige week al naar huis en ‘Future Ballerina’ danst volgende week in haar eigen bed. In haar dromen dan.

Future Astronaut
Schermafbeelding 2014-10-15 om 15.38.07

Future Ballerina
Schermafbeelding 2014-10-15 om 15.38.19

Future Chef
Schermafbeelding 2014-10-15 om 15.38.30

Future Gymnast
Schermafbeelding 2014-10-15 om 15.38.39

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze hele kleine mensen hebben hele grote dromen
Sluiten