Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Persoonlijk 9 dec 2016
Leestijd: 2 minuten

Deze idiote wetten op het gebied van seks bestaan dus echt

Zijn wij even blij dat we in Nederland wonen! In andere landen, zoals bijvoorbeeld de VS, zijn namelijk de meest gekke (seks)wetten van kracht. Lees je dus goed in, als je je volgende vakantie boekt. Voor je het weet zit je achter slot en grendel door een intiem avontuurtje met je (reis)partner.

Van sommige wetten denk je alleen maar: waarom is hier überhaupt een wet over!? Ze zullen er ongetwijfeld een ontzettend goede reden voor hebben, maar in sommige staten of landen zijn de meest gekke dingen verboden. Helemaal als je kijkt naar wetten die over seks of naaktheid gaan. Dit vonden wij de meest opvallende en – eerlijk is eerlijk – hilarische wetten die er wereldwijd bestaan.

Londen

Heb je er altijd al van gedroomd om een steamy potje seks te hebben op een geparkeerde motor? Dan is Londen niet jouw bestemming. Daar is het namelijk verboden om te seksen op een geparkeerde motor. Ook niet op een rijdende, maar dat wíl je niet eens proberen. Hopen we.

Arizona, Amerika

In deze staat mag je niet meer dan twee seksspeeltjes in je la hebben liggen. Geen idee wie dat komt controleren, maar ze vinden in ieder geval duidelijk dat in dit geval kwaliteit boven kwantiteit gaat.

Bakersfield, Amerika

We weten dat het moeilijk is om te weerstaan, maar in deze stad mag je ab-so-luut geen onveilige seks hebben met Satan. En nee, het is geen grap.

China

In China is het voor vrouwen verboden om naakt rond te lopen in hun hotelkamer. Behalve in de badkamer, daar mogen ze wel al hun kleren uittrekken. Godzijdank.

LEES OOK: Zet je wekker maar! Dit is het ideale tijdstip voor een potje seks

Minnesota, Amerika

Het is in deze staat verboden om te seksen met een levende vis. Over die dode vis willen we het liever niet hebben.

Hong Kong

Hier wil je als man liever niet op vreemdgaan betrapt worden door je vrouw, want dan heeft ze het recht om je te vermoorden. En zijn vriendin? Die mag je ook ongestraft omleggen. Eigen schuld, dikke bult is hier de policy.

Maryland, Amerika

Je kunt in deze Amerikaanse staat niet over straat zonder een stopwatch, want het is absoluut verboden om langer dan een minuut te zoenen in het openbaar. Wil je wat meer tijd voor een potje tongworstelen, dan kun je dat beter in Idaho doen. Daar mag je maximaal achttien minuten zoenen in het openbaar.

Wisconsin, Amerika

Helaas voor alle stellen die een wapenfetisj hebben. Mannen zijn hier namelijk verboden om een kogel af te schieten op het moment dat hun vrouw een orgasme beleeft.

Weten waar je aan toe bent

Thailand

Een man krijgt in Thailand een hogere boete als hij seks heeft met een vrouwelijke hond in haar loopse periode, dan wanneer de hond niet loops is. Logisch.

Niet alleen als het om seks gaat gelden er gekke wetten in andere landen. Deze algemene wetten zijn ook nogal apart >

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Deze idiote wetten op het gebied van seks bestaan dus echt
Sluiten