Deze inspirerende ‘regenboogfoto’ gaat viral. En dat is niet voor niets

Soms komen we dingen tegen waar we gewoon echt heel blij van worden. Deze prachtige foto, die regenboogbaby’s en hun moeders eert, is daar een voorbeeld van. De foto ging keihard viral, en terecht!

Een zwangerschap na een miskraam kan moeilijk zijn. je blijft toch steeds zitten met die onzekerheid, zo van: zal het deze keer wel goed gaan? Daarom is deze prachtige foto van vrouwen die na het verliezen van een kindje weer zwanger of al moeder zijn, voor veel moeders ongetwijfeld inspirerend en een hart onder de riem.

Na regen komt altijd zonneschijn

Belofte

De foto ging al snel viral en heeft inmiddels 21.000 shares en 27.000 likes. Fotograaf Alex Bolen van Shutter Darling Photography schrijft op zijn Facebookpagina: ‘Een regenboog is een belofte. De belofte van zonneschijn na regen, van vrede na oorlog, van liefde na verlies. Een regenboogbaby is de baby die volgt nadat er eentje verloren is. Deze moeders zijn slechts zes voorbeelden van de miljoenen mensen die elke dag een miskraam krijgen of een kind verliezen. Sommige treden op de voorgrond, sommigen blijven stil. Sommige mensen hebben zo veel verloren, maar deze zijn allemaal gelieft en zullen we nooit vergeten.’

LEES OOK: Fotografen zetten zich in voor moeders van ‘regenboogbaby’s’

En wauw, wat een sterke foto is het geworden. Deze prachtige moeders en baby’s staan voor kracht, hoop, schoonheid en een bijzondere toekomst. Hopelijk zijn talloze vrouwen die met een miskraam te maken hebben gehad blij deze foto.

De volledige Facebookpost vind je hier:

Regenboogbaby’s moeten gevierd worden. En wauw! Dit is een prachtige manier om een regenboogbaby te eren

scarymommy

Reageer op artikel:
Deze inspirerende ‘regenboogfoto’ gaat viral. En dat is niet voor niets
Sluiten