Eva Dusch
Eva Dusch Gezondheid 8 dec 2015

Deze kleuren zijn uitgeroepen tot dé twee modekleuren van 2016

Een nieuw jaar voor deur staat niet alleen voor terugblikken. We kijken ook graag vooruit. En volgens het toonaangevende Amerikaanse kleurcoderingsbedrijf Pantone komt dé kleur van 2016 uit op…

Twee kleuren! Ja, dat is even iets nieuws voor het bedrijf dat normaal één specifieke kleur kiest. Er is namelijk gekozen voor een mix tussen rozenkwarts (een soort mineraal) en lichtblauw. Je kunt dit het beste voor je zien als het mooie kleurenspel van de lucht op een koude winterochtend, terwijl het dauw nog moet optrekken.

Rust in je hoofd

Afgezien van het feit dat deze kleuren het uitstekend zullen doen op elke babykamer, draait het voor Pantone vooral om de rust en zachtheid die de kleuren uitstralen, iets wat perfect aansluit op onze hang naar meer mindfulness en rust in tijden van stress. En het leukste: twee kleuren betekent immers ook dat er meer mogelijkheden en variaties zijn. Experimenteer lekker met de verschillende tinten binnen deze kleurranges of switch tussen mat, metallic en glossy. Ook kun je ze goed combineren met fellere tinten of klassiek zilver.

Wat vind jij van de kleuren? Reageer op onze Facebook!

Geweldig! Fotograaf legt iedere mogelijke tint huidskleur vast>

Reageer op artikel:
Deze kleuren zijn uitgeroepen tot dé twee modekleuren van 2016
Sluiten