De betekenis van de knuffelolifant op deze foto is ontroerend

Dit koppel wilde hun overleden zoontje onderdeel maken van een fotoshoot met hun regenboogbaby en dat hebben ze op een prachtige manier gedaan. Wij kregen kippenvel bij het zien van deze foto’s.

Ashton en Adam Nell verloren hun eerste kindje in de 25e week van de zwangerschap. Ashton was uit eten met haar vriendinnen, toen ze ineens een vervelende rugpijn kreeg. De volgende dag moest ze naar het ziekenhuis, omdat ze aan het bevallen was van de kleine. Helaas heeft het prematuurtje maar een korte tijd bij hen kunnen zijn; na vier dagen overleed het kindje in hun armen.

Voor altijd samen

Na een periode van rouw kwamen Ashton en Adam er in februari achter dat Ashton weer zwanger was, een verrassing waar ze ontzettend enthousiast over waren, maar tegelijkertijd ook ontzettend bang. Gelukkig verliep de zwangerschap vlekkeloos en werd Miles Deacon Nell gezond geboren.

Grote olifant

Ashton en Adam wilde graag hun kleine wonder fotograferen, met een dikke verwijzing naar hun eerdere overleden zoontje. Ze namen contact op met Nicole Streeter van Nicole Streeter Photography. Samen besloten ze een prachtige grote knuffelolifant en een regenboogdoek die ze hadden gekregen in de foto’s te gebruiken als verwijzing naar de missende big brother.

LEES OOK: Wauw! Dit is een prachtige manier om een regenboogbaby te eren

Trots

‘Ik begon onmiddellijk te huilen toen ik deze foto’s zag, omdat ze zo prachtig en vol emotie zijn: vrolijkheid, hoop, maar ook verdriet en herinneringen,’ zegt trotse moeder Ashton. ‘Het laat zien hoe groot ons gezin eigenlijk is. Onze liefde is voor beide jongens hetzelfde. Ondanks dat Miles zijn broertje nooit zal ontmoeten, hij zal altijd een deel van zijn leven zijn.’ En wij durven te wedden dat de olifant voor altijd z’n favoriete knuffel zal zijn.

Wauw, de tranen staan in onze ogen. Net als bij deze mooie regenboogshoot.

babble

Reageer op artikel:
De betekenis van de knuffelolifant op deze foto is ontroerend
Sluiten