Deze koffietrend is een droom voor elke cafeïne lover

Koffie. Chocolade. Wafels. Zit je al watertandend op je stoel? Combineer die drie heerlijke dingen, en je hebt dé koffietrend van dit moment: coffee in a cone.

Wie dit bedacht heeft, is een genie: hete koffie in een ijshoorntje met chocolade. Dayne Levinrad van The Grind Coffee Company in Zuid-Afrika is het mastermind achter dit bijzondere bakkie troost. En de wereld ligt aan zijn voeten, want iedereen wil zijn koffie bemachtigen (of wil er in ieder geval mee op de foto).

#coffeeinacone

Zelfs in zo’n klein ijshoorntje kunnen barista’s hun creativiteit kwijt: er worden kleine kunstwerkjes gemaakt. Ze zijn allemaal te zien op Instagram, waar talloze foto’s gedeeld worden met #coffeeinacone.

Vier laagjes chocolade

Het hoorntje wordt gevuld met vier laagjes chocolade, zodat de koffie er niet zo snel doorheen lekt. Zo heb je aardig wat tijd om de perfecte Instagram-foto te maken: na ongeveer tien minuten smelt je ‘kopje’.

Niet zo’n fan van koffie, maar wel van warme chocolademelk? Dan heb je geluk: het hoorntje kan ook gevuld worden met warme chocolademelk of matcha latte. Het bedrijf doet op dit moment een test of ook ijskoffie in een hoorntje goed gaat lopen.LEES OOK: 10 x de leukste koffieplekken mét kinderen in Amsterdam

Wij willen dit. Wij hebben dit nodig. Wanneer komt dit naar Nederland? We gaan zelf een #CoffeInACone bedrijf starten. We worden rijk. En beroemd. Ok, ik stop.

Haha! 9 treffende gelijkenissen tussen een peuter en koffie

Bron hoofdfoto: Straitstimes

todaycnn

Reageer op artikel:
Deze koffietrend is een droom voor elke cafeïne lover
Sluiten