Redactie
Redactie Kids 27 nov 2014

Deze liefdesbrief van een 4-jarig jongetje doet je hart smelten

Het is duidelijk: Baily en Bennet zijn verliefd. Ook zijn ze allebei pas 4 en blijken ze van de oude stempel. Ze brengen hun liefde over in briefconversaties. En waarom zou je zeggen ‘ik hou van je’ als je ook samen kaas kunt gaan eten of een robotgevecht aanschouwen.

De moeder van Bennet heeft de brief op Reddit geplaatst en het gaat als een lopend vuurtje. Want, zeg nou zelf, als jouw vriendje je als een paard ziet of een lieveheersbeestje, dan weet je dat het goed zit. Bennet en Baily zitten al 2 jaar bij elkaar in de klas en Bennet vertelt regelmatig aan z’n moeder dat ‘ie haar gele haar zo mooi vindt. Ook is ‘ie verrukt door het feit dat Baily binnenkort als prinses naar zijn verjaardagsfeest komt, met als thema ‘ridders’ en ‘prinsessen’.

Zij is zijn steun en toeverlaat

Wat er zo bijzonder aan deze brief is? Het is moeilijk om in te schatten in hoeverre 4-jarigen echt verliefd zijn op elkaar, maar het feit dat de brief heel erg oprecht is, doet onze harten smelten. Bennet ondergaat op dit moment chemotherapie en zijn moeder is blij dat ‘ie zoveel vreugde en liefde uit Baily haalt. Wij wensen Bennet en zijn hele familie veel sterkte toe.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Deze liefdesbrief van een 4-jarig jongetje doet je hart smelten
Sluiten