Melissa Eissens
Melissa Eissens Gezondheid 23 mrt 2018

Deze man imiteert op hilarische wijze de make-up tutorial van zijn vrouw en gaat viraal

Is dit dan wat mannen écht denken wanneer ze een vrouw make-up op zien doen? Deze man krijgt er in ieder geval heel veel mensen mee aan het lachen.

Mascara, foundation, concealer onder de ogen (bedankt kinderen), oogschaduw, lippenstift, en nog véél meer. Veel vrouwen hebben zoveel make-up producten verspreid over hun lades dat meer dan de helft niet eens gebruikt wordt. Deze vrouw wilde weten wat hoe haar man daar eigenlijk over dacht.

Speciale tutorial

Crystal Gibbs, die alles over schoonheid bespreekt op haar Facebookpagina Beauty By A Bell, ging op zoek naar een nieuwe manier om haar volgers te informeren over make-up. Dit keer niet zomaar met een tutorial, maar haar man, Brent, mocht helpen. Met zijn stem, letterlijk.

Video

In de video is Brent te horen die precies zegt, wat hij ziet. Je weet dat de video grappig zal zijn wanneer hij de video begint door haar make-up spons een ‘buttplug’ te noemen.

What men really think when you do your makeup!!My husband does my voiceover….Please share if it made ya laugh 😉

Geplaatst door Beauty By a Bell op maandag 29 januari 2018

‘Hier is nog een fles vloeibare onzin die waarschijnlijk hetzelfde verdomde ding doet als de vorige.’ Eerlijker kan hij niet zijn.

LEES OOK: Briljantie ten top: het leven van een jongensmoeder in een grappige video

Gevoel voor humor

‘Heb ik al gezegd dat we proberen nog een kind te krijgen? Nee, vanavond niet.’ grapt hij. Crystal gaat vervolgens verder met haar wenkbrauwen waarvan Brent zegt dat het een van haar grootste eigenschappen is, waardoor ze opvalt. ‘zo kan ze gemakkelijker over de eettafel turen’. Als Crystal klaar is grapt Brent ‘Na dit alles gaat ze haar gezicht wassen en naar bed, omdat we kinderen hebben en dus geen leven.’
“Heb ik al gezegd dat we een ander kind proberen? Nee, niet vanavond zijn we niet “hij grapt.

Zorgen zijn niet nodig

Crystal vermeldt in een andere post dat ze heel veel positieve feedback hebben gekregen op de video, maar dat ook sommige zich zorgen maakte over de manier waarop hij het over haar heeft. ‘Dit was allemaal voor de grap. Hij overlaadt mij dagelijks met complimenten, en we hebben een geweldige relatie die vol humor en liefde zit!’.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Deze man imiteert op hilarische wijze de make-up tutorial van zijn vrouw en gaat viraal
Sluiten