Mind 27 dec 2016 Thea Tijssen

Deze meisjes krijgen met kerst een teddybeer cadeau met opa’s (R.I.P.) stem

Sommige cadeautjes betekenen zo ontzettend veel. Daar kunnen deze twee zusjes uit de Verenigde Staten over meepraten. Op kerstavond kregen ze een kerstcadeau dat ze altijd zullen koesteren. Een teddybeer met een opname van de stem van hun overleden opa. De reactie van de meisjes gaat de wereld over.

De tante van Mariana en Sarahy had twee teddyberen gekocht en plaatste daarin een speakertje met geluidsfragmenten uit video’s van opa Ramos. Hij overleed eerder dit jaar onverwacht aan een hartaanval en wordt enorm gemist.

LEES OOK: Moeder hoort het hart van haar overleden dochter kloppen in een ander kind

Snikken

Toen de meisjes hun cadeaus hadden uitgepakt en ontdekten wat de beren konden, barstten ze in snikken uit en knuffelden de beren alsof het hun overleden opa was. Het filmpje dat grote zus Jennifer op Twitter zette, is inmiddels ontzettend vaak gedeeld en geliked.

Opa’s lach

De geluidsfragmenten kwamen uit filmpjes die de meisjes samen met hun opa hadden gemaakt, legt Jennifer uit aan BuzzFeed. Elke boodschap was een ‘onder-ons-grapje’ voor elk meisje, dat eindigde met hun opa’s lach.
‘Ik denk dat dat ze geraakt heeft, zijn lach op het einde’, aldus hun grote zus.


LEES OOK: Stoere opa houdt het niet droog bij het zien van zijn kleinzoon

deze-meisjes-krijgen-een-teddybeer-cadeau-met-de-stem-van-hun-overleden-opa_3

De band tussen opa en kleinkind kan heel bijzonder zijn, bewijst ook dit verhaal. Deze opa en zijn kleinzoon delen namelijk iets heel bijzonders…

Twitter.com

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze meisjes krijgen met kerst een teddybeer cadeau met opa’s (R.I.P.) stem
Sluiten