Kirsten Athmer
Kirsten Athmer Kids 16 mrt 2016

Deze moeder laat zich niet zomaar vertellen dat op de baby passen ‘niks doen’ is

Nadat moeder Yuliya Skorobogatova tegen een vriend zei dat ze altijd zo moe is, kreeg ze de reactie: ‘Maar je doet niks, je past alleen maar op de baby!’ Voor haar reden genoeg om het tegendeel te bewijzen…

‘Ergens heeft hij gelijk. Ik hoef niet vijf dagen per week vroeg op om vervolgens in het openbaar vervoer geplet te worden. Ik hoef niet in de file te staan en herhaaldelijk naar die iPod muziek te luisteren totdat het me de keel uithangt. Ik hoef niet te dealen met kantoortaken en ik hoef geen bevelen van leidinggevenden op te volgen. Ik blijf thuis en ik doe inderdaad helemaal niks! Wat een geluk!’ zegt Yuliya met een tikkeltje sarcasme. De Russische moeder besloot haar dagelijkse leven vast te leggen met een selfiestick. En dan blijken die 24 uur zo om te vliegen met ‘niks’ doen (voor ons geen verassing).

Heb jij dit verwijt wel eens naar je hoofd geslingerd gekregen? Praat mee op onze Facebook.

Lees ook: Talentvolle moeder met tijdgebrek creëert ‘snelle’ mini-kunstwerken >

Reageer op artikel:
Deze moeder laat zich niet zomaar vertellen dat op de baby passen ‘niks doen’ is
Sluiten