Soraya Vogelaar
Soraya Vogelaar Gezondheid 23 okt 2017

Deze moeder valt enorm af door 4 dingen van haar menu te schrappen

Afvallen is niet de makkelijkste job. Casey Gemmel uit Australië heeft een manier gevonden waardoor ze ruim 70 kilo is afgevallen. Het beste van alles: dit lukte haar door maar vier etenswaren te laten staan.

Vijf jaar geleden ziet Casey foto’s van zichzelf op haar verjaardag. Hierdoor beseft ze dat ze echt wil afvallen. Aan Today vertelt ze: ‘Ik vond dat ik totaal niet op mezelf leek en dat de foto vanuit een verkeerde hoek genomen is. Maar toen kwamen er meer foto’s en die juiste zat er maar niet tussen.’ Casey begon zich te beseffen dat het niet aan de foto’s lag, maar aan zichzelf. Ze woog 160 kilo en besloot dat het tijd was voor verandering.

Casey’s manier om af te vallen

Ze gooit het roer vanaf dat moment helemaal om. Ze gaat samen met haar man dagelijks sporten. Maar – zo zegt ze zelf – het grootste deel van haar transformatie komt door het veranderen van haar eetgewoontes. En dat is niet met een heftig crashdieet, ze heeft vier dingen van haar menu geschrapt. Bij Casey thuis vind je de volgende dingen niet meer in de keukenkastjes: kaas, pasta, frisdrank en brood. Ze is inmiddels ruim 70 kilo afgevallen.

LEES OOK: Waarom het nu moeilijker is gewicht te verliezen dan in welke andere tijd ook

Anderen motiveren

Met haar metamorfose, wil Casey anderen een hart onder de riem steken. ‘Ik hoop dat ik door kan gaan met afvallen en op die manier anderen kan motiveren. Er zijn zo veel mensen die dezelfde struggles hebben als ik. Ik wil dat ze weten dat er hoop is en dat het echt kan.’

Dit is het geheim om nachtelijke vreetbuien tegen te gaan

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Today Parents

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Deze moeder valt enorm af door 4 dingen van haar menu te schrappen
Sluiten