Marleen Staal
Marleen Staal Kids 11 mei 2019

Deze moeder werd verrast bij haar bevalling (haar reactie is goud waard)

Anno 2019 weet je al ruim van tevoren of er een meisje of jongetje in je buik trappelt. Dat is niet alleen handige voor het inrichten van de babykamer, de selectie babynamen wordt ook een heel stuk kleiner. Toch kiezen sommige ouders er ook voor het liever niet weten tot de geboorte. Zo ook deze moeder.

Het is misschien wel de eerste vraag die je krijgt als je rondloopt met een enorme toeter: “Weet je al wat het wordt?” Was het voor onze ouders en de generatie daarvoor heel normaal om het geslacht van de baby vooraf niet te weten, tegenwoordig weet je dit al rond de 20 weken van je zwangerschap.

Het is…. geen meisje!

Het verrassingseffect wanneer je niet weet of je een jongen of een meisje op de wereld zet is natuurlijk vele malen groter. En misschien wel nog veel leuker. Tenminste, als we uitgaan van deze reactie van deze moeder toen ze na de bevalling besefte dat ze niet een meisje, maar een jongen in haar armen vasthield.

Viral

Omdat de bevalling sneller verliep dan ze van tevoren had verwacht, duurde het een tijdje voordat duidelijk werd of Nancy een zoon of dochter had. Ondertussen ging de moeder er al die tijd vanuit dat ze een meisje vasthield.

LEES OOK: Nicole wist helemaal niet dat ze zwanger was, totdat ze aan het bevallen was

Dubbele verassing

Het grappige aan dit bevallingsverhaal is dat Nancy en haar man niet eens bewust hadden gekozen om het geslacht nog niet te weten. Ze dachten namelijk de hele zwangerschap dat Nancy in verwachting waren van een meisje. Een dubbele verassing dus.

Mocht je je afvragen wat de man van Nancy op de foto aan het doen is. Die is inderdaad aan het checken of het écht een jongetje is.

Reageer op artikel:
Deze moeder werd verrast bij haar bevalling (haar reactie is goud waard)
Sluiten