Marleen Vos
Marleen Vos Erop uit augustus 16, 2014

Deze Parent-proof reissites wil je niet missen

Onder het mom ‘reizen houdt niet op bij kinderen’ bloggen deze ouders over de leukste kidsproof – of beter gezegd: ‘parent-proof’-adresjes.

Hither And Thither

Hoe zet een stijlvol New Yorks stel hun lifestyle voort mét baby? Nou gewoon, zo dus. Ashley en haar man Aron blogden al over food, design, New York en alles daar tussenin. En sinds ze in 2011 ouders werden van een zoontje, vullen ze dit aan met fijne ins & outs rondom het reizen met een kind.
Hither And Thither

Family Travel Delights

De passie van Anouk? Puur en authentiek reizen, iets wat haar met de paplepel ingegoten is. Ook haar drie kinderen laat ze graag overal ter wereld bijzondere hideaways ontdekken. Op haar blog Family Travel Delights draait dan ook alles om reizen met kinderen in stylish, original & cool surroundings. Daarnaast heeft Anouk meegewerkt aan de Amsterdam City Treasure Map.
Family Travel Delights

Little Lux Lifestyle

Reisjournaliste Lydia Gard (werkt voor o.a. Condé Nast Traveller en Elle) is geobsedeerd door reizen naar luxe hotels, resorts, villa’s en andere bestemmingen waar je als jong gezin écht welkom bent, in plaats van getolereerd te worden. De coolste kinderclub in Europa bijvoorbeeld? Lydia heeft ‘em al voor je gevonden.
Little Lux Lifestyle

Stijn En Ellen

Dit blog van Nederlandse bodem is weer van een heel andere orde. Met design en luxe hebben Stijn en Ellen niet zoveel, maar des te meer met toffe reizen. Dit stel leefde ooit volgens het patroon huurhuis en baan opzeggen, waanzinnige reis maken, tijdje bijbeunen, huurhuis en baan weer opzeggen, prachtige reis maken, et cetera en daar is sinds de komst van Teun (2009) en Tessel (2012) weinig aan veranderd. Stijn en Ellen reizen nog steeds de wereld rond. Ja, ‘gewoon’ Andalusië en Griekenland komen aan bod, maar ook ambitieuzer werk als hiken in Zuid-Amerika en een bezoek aan Japan.
Stijn En Ellen

Travel Savvy Mom

Onder het motto: ‘Traveling with kids can be daunting. We can help’ startten drie reisgrage moeders Travel Savvy Mom. Een geestige mix van tips, reviews en persoonlijke ervaringen.
Travel Savvy Mom

PS
Andere bijzondere verzamelingen van kind- én ouderproof adresjes en tips:
Little Treasures
30plus Kids
Verre Reizen Met Kinderen

Reageer op artikel:
Deze Parent-proof reissites wil je niet missen
Sluiten