Deze prachtige #momtattoos deelden jullie met ons

We zijn fan van de tattoos die jullie regelmatig met ons delen. Elke keer kijken we veel vol verwondering naar de unieke tatoeages die jullie op je lichaam hebben laten zetten. Wedden dat ze twijfelaars over de streep trekken?

1. Vlinder

De overleden Jorrit waakt over zijn grote broer Djurre en tweelingzus Jildau. Een prachtige vlindertattoo van Marjanke van Ekeren.

2. Cadeautje van manlief

Kitty Pellikaan Jutte kreeg deze tattoo van haar man, die ‘m ook nog eens ontworpen heeft. Wij vinden ‘m erg mooi!

3. Dicht bij Mei’s hart

Op de binnenkant van haar linkerbovenarm heeft Mei Ling Chu de namen van haar twee jongens staan, dicht bij haar hart. En toevallig is dat &-teken omgedraaid een D, de eerste letter van de naam van haar man.

4. Sterrenbaby

Natasja van den Bergh liet deze abstracte tattoo zetten voor haar twee jongens en haar sterrenbaby. We zijn onder de indruk, Natasja!

LEES OOK: Tekeningen van zoontje vereeuwigd als tattoo’s op vader

5. Ekster

De tattoo van Wendy Kloosterman heeft meerdere betekenissen. De ekster heeft voor haar altijd al een bijzondere betekenis gehad. De bloem staat voor het leven, de gesloten bloemenknop voor de miskramen die ze gehad heeft.

6. Orchideeën

Cecilia Stok-Korver liet deze tattoo voor haar zoontje Wesley en haar ouders zetten. Erg mooi!

7. Een aapje voor een aapje

Sanne Zonnenberg is niet bang: zij heeft gewoon deze prachtige, kleurrijke tattoo laten zetten. Een aapje voor haar zoon Steef, die een aap is in de Chinese dierenriem. Wauw!

LEES OOK: Een kindertekening op je lijf laten tatoeëren… Ach, het is weer eens wat anders

8. Leeuw + vis = leeuwvis

Ook Kim Berkers was creatief met sterrenbeelden. ‘Mijn sterrenbeeld is leeuw, dat van mijn vriend en onze zoon Kian vissen. Dus: een leeuwvis!’

9. Waterverf tattoo

Jeanine Joosten liet deze unieke tattoo met waterverf ontwerp zetten voor haar lieve knullen en haar vader. Zoiets hebben we nog nooit eerder gezien!

10. Esmée

Shauni Steenhuysen en haar vriend hebben dezelfde tattoo laten zetten voor hun overleden meisje Esmée. Wat een prachtig gebaar!

Vorige keer gemist? Bekijk die tattoo’s hier terug!

Reageer op artikel:
Deze prachtige #momtattoos deelden jullie met ons
Sluiten